1. Biezpiena sieriņus izņem no papīrīšiem un sablenderē viendabīgā masā.
2. Uz pirmā biskvīta klāj šo biezpiena sieriņu masu, noklāj visu biskvītu, bet neizklāj visu masu.
3. Liek virsū otro biskvītu.
4. Uz otrā biskvīta smērē virsū ievārījumu un saliek sagrieztas banānu šķēlītes.
5. Liek virsū pēdējo biskvītu.
6. Uz šīs plātnes gar malām kādus 2-3cm sasmērē ar beizpiena sieriņu masu (bet ne visu, jāatstāj arī malām) Pa vidu sasmērē ievārījumu.
7. Izkausē šokolādi ūdens peldē
8. Uz ievārījuma kārtas saliek vēl banānu šķēlītes un lej virsū izkausēto šokolādi.
9. Uz biezpiena sieriņu masas uzber, sagrieztus nelielos gabaliņos, persikus.
10. Tortes malas apsmērē ar biezpiena sieriņu masu un apliek persika šķēlītes.
11. Liek leduskapī uz 1-2h
Lai labi garšo!