Biezpienu izberž caur sietu vai sablendē. Sviestu sakuļ, pievieno biezpienu, samaisa, pievieno sāli, vanilīnu, un turpina maisīt pievieno miltus, līdz masa viendabīga. Galdu paber ar miltiem , liek mīklu un nedaudz apviļā, līdz mīkla nelīp. Mīklu ietin plēvē, liek ledusskapi, 20 minūtēm. Mīklu izveltnē, ar glāzi izgriež aplīšus, pa vidu liek pildījumu džemu - ievārījumu, pārloka un saspiež maliņas, veido pīrādziņus. Pīrādziņus liek uz plats kurā ieklāts cepamais papīrs, pīrādziņus smēre ar sakultu olu.Cep sakarsētā cepeškrāsnī 210*С 18-20 minūtes . Lai labi garšo!
Iesakiet šo recepti draugiem un seko mums. Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
milti 240 g
sviests 200
biezpiens 200 g
sāls 1/2 TK
vanilīns pēc garšas
džems 1/2 glāzes
pūdercukurs
ola pīrādziņu pārziešanai