Sastāvdaļas: (Tortes izmērs 5X6 selgas cepumi)
6 paciņas biezpiens
4 kārtas šaha cepumu - 1 kartai 30 cepumi
400 g marmalade - dzeltena, sarkana, zaļa
2 paciņas saldais krejums Pērle vai 0,05 l
Skābs ievārijums - man bija plūmju
1 glāze cukurs
Glazūrai: 5-6 ĒK kakao ( cik nu rūgts patīk )
5 ĒK cukurs
200 g sviests
Gatavošana:
Biezpiena - Cepumu kūka37
433
3
Uz paplātes izklāj pergamentu, izkārto cepumus ( labāk bez maliņām ņemt paplāti ). Cepumus uz mirkli iemērc pienā pirms liec uz paplātes.
Biezpienu samīca.
Reklāma
Marmalādi sagriež gabaliņos ~ 0,5x0,5 cm.
Marmalādi pievieno biezpienam un iemaisa arī 1/2 glāzi cukura.
Saldo krejumu saputo ar otru pusglāzi cukura un iemaisa biezpiena masā.
Reklāma
Uz cepumiem liek 1/2 no biezpiena masas un izlīdzina.
Pa virsu liek pienā iemērktus cepumus.
Pārziež skābu ievārijumu ( Dzērveņu vai brūkleņu ). Man bija Plūmes.
Reklāma