local-stats-pixel

Belašs tradicionālais.10

110 6

Sastāvdaļas:

Rauga mīklai

1 gl. piena

3 gl. miltu

6 ēd.k. olīveļļas

1 paciņa sausā rauga

2 tējk. cukura

Pildījumam:

300g cūkgaļas un liellopa gaļas

1 neliels sīpols

2 ķiploka daiviņas

sāls un svaigi malti pipari

Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes, Porcijas: 12 lieli belaši, Sarežģītība: Vienkārši

Pagatavošana: Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis ( veidojās putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.

Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietiņā uzrūgt.
Gaļu izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus un kārtīgi samaisa.

Uz mīklas plācenīšiem liek 2 tējk. gaļas pildījuma, miklu savāc ka maisiņu uz augšu un pieplacina, ātri apgriežot uz otru pusi. Pannā uzkarsē eļļu un cep belašus līdz gatavībai, liekot uz pannas vispirms ar caurumu uz leju.

Gatavus belašus liek uz salvetes, lai notek liekie tauki.

Reklāma
110 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

šitie garšīgi emotion

4 0 atbildēt

It looks tasty emotion

1 0 atbildēt

a kur var nopirkt suņa gaļu? 

0 0 atbildēt

ak, un man jau likās ka sastāvdaļu sarakatā ieraudzīšu kaķi vai suni. :D

0 0 atbildēt

mmm....riktiiga njamma, nav tas ko var nopirkt,viennozimigi!!!

0 0 atbildēt

Tie visi ir liekie tauki - nekādas salvetes nelīdzēs, bet gārds jau nu lkm gan +

0 0 atbildēt

šitie jau ir ok, a Rīgas centrā nopērkamajos bāž beigta suņa spalvas gabalus un pīļknābja locekli, ja paveicas, tad beigtu kaķi var uzraut, bet pārsvarā sastāv no pirmajiem diviem

3 5 atbildēt

300g liellopa vai cūkgaļas ?? tas nu nav nekāds tradicionālais belaš! emotion

1 5 atbildēt