Sveiciens visiem bekona faniem!
Šodien sniegšu Jums kādas interesantas uzkodas recepti- bekonrullīši!
Jā šī nav no tām sarežģītākajām receptēm, tomēr rezultāts ir lielisks- bekonrullīši apvieno lieliskās bekona un siera garšas.
Sveiciens visiem bekona faniem!
Šodien sniegšu Jums kādas interesantas uzkodas recepti- bekonrullīši!
Jā šī nav no tām sarežģītākajām receptēm, tomēr rezultāts ir lielisks- bekonrullīši apvieno lieliskās bekona un siera garšas.
Tātad šeit ir redzamas nepieciešamās sastāvdaļas.
Sāksim ar garoziņas nogriešanu..
Turpināsim ar maizes izrullēšanu ar mīklas rulli..
Uz maizītes uzliekam mērci un kausēto sieru
Sagatavojam bekonu- priekš katra bekonrullīša būs nepieciešamas divas bekona šķēlītes
sarullējam rullītī
aptinam ar bekonu un saduram ar zobu bakstāmajiem vai iesmiņiem
Liekam cepties 200 grādos uz aptuveni 5 minūtēm. Lai gan, iesaku ik pa brīdim parbaudīt vai nav jau gatavs.
Kā piedevas gatavosim ne gluži tradicionālos frī..
Kad kartupeļi ir apcepušies un, tiem ir pievienotas garšvielas, kartupeļus pārkaisam ar sieru un ļaujam sieram izkust.
Emnn recepte forša garšīga rīt noteikti pamēģināšu tikai to sieru pāri frī nekaisīšu Too much calories :D
Labprāt pamēģināšu! Izskatās vienkārši un gardi, tikai man ar visu brilli grūtāk sastāvdaļas saskatīt. Vai nevari uzrakstīt? +++