Gaļas marinādei nepieciešams:
* bārbekjū mērce,
* 3 ēdamk. citronu sula,
* 3 ēdamk. eļļa,
* 1 sīpols
* 2 daiviņas ķiploks,
* rozmarīns,
* sāls, pipari
Kartupeļiem un burkāniem:
* rozmarīns,
* eļļa,
* ūdens,
* sāls
Bārbekjū gaļiņa ar kartošpāniem un burkāniem6
184
3
Autora bilde
Tātad uzlejam gaļai (es izmantoju pavēderes gaļas sloksnes) 3 ēdamk. citronu sulu, 3 ēdamk. eļļu, sasmalcinàtas 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātu sīpolu, svaigu vai kaltētu rozmarīnu, sāli un piparus. Visu kārtīgi izmīcam, ierīvējam gaļā.
Autora bilde
Pievienojam 5 ēdamk. vai vairāk bārbekjū mērci. Samaisam un ierīvējam
Reklāma
Autora bilde
Atstājam iemarinēties
Autora bilde
Nomizojam 6 kartupeļus, 3 burkànus.
Autora bilde
Marinējumu liekam cepampannā. Pārklājam ar folliju. Liekam cepties 200 grādos uz 40 min. Tad noņemam folliju, cepam 10 min. appbrūninam un gatavs.
Reklāma
Autora bilde
Kartupeļus sagriežam gabalos, burkānu gareniskos gabalos. Uzlejam eļļu, ūdeni, rozmarīnu, sāli. Visu samaisam, pārklājam ar folliju. Cepam 40 min. 200 grādos. Tad noņemam folliju un cepam vēl 10 min.
Autora bilde
Gatavojam salātus: gurķi, tomāti, ledus salāti, lociņi, krējums, pipari, sāls. Šiki čiki sagriežam, samaisam un gatafs
Autora bilde
Gatavs. Liekam šķīvjos un ēdam 😍🤗
Reklāma
Autora bilde
Mmm, ņamma, ņamma 😍😍😍🤗
Autora bilde
Ūn te jau šķīvī, gatavs noēšanai 😊