Recepte tiem, kas neaizraujas ar diētām un dievina sieru :D Jau sen bija padomā uzcept šo brīnumu, bet nekad īsti negadījās piemērots brīdis. Ja tāda brīža nav, tad tas jārada pašiem :) Orģinālajā receptē bija rakstīts "Šveices baltmaizes sacepums", bet tā kā netaisīju to ar īpašajiem sieriem, uzskatīsim, ka tas ir sacepums latviešu gaumē :D Labi garšo arī otrajā dienā, bišku apcepot uz pannas. Gaļas mīļotājiem - mans puisis sākumā arī čīkstēja, ka gaļas nav un tāpēc tas neesot "kārtīgs ēdiens", bet kad sāka ēst, saprata, ka gaļas nemaz nekārojas, jo ēdiens pats par sevi ir nenormāli sātīgs ^^
Raksta ieteikšana sociālajos portālos papildinās tavu cepumu kontu ;)
Citas manas receptes:
Šokolādes konfektes iesācējiem
Citi raksti šeit