Krāsni brīdi pirms kūkas gatavošanas uzkarsē līdz 100-130grādiem.
Cepumus sīki sasmalcina
Drupatās iemaisa izkausētu sviestu.
Masu, rūpīgi pieblīvējot, iepilda ar cepamo papītu izklātā veidnē, tā lai būtu pilnībā nosegts tās dibens.
Filadelfijas sieram pierīvē citrona miziņu, pa vienai iemaisa olas.
Pienā ieber cukuru un silda traukā uz nelielas uguns, līdz cukurs izkūst, parādoties pirmajiem burbuļiem noņem no uguns. 10 sekundes atdzesē.
Rūpīgi iemaisa gabaliņos sagriezto balto šokolādi (šokolāde jāmaisa visa uzreiz un tas jādara ļoti enerģiski lai viss nesaiet biezpienā)
Kad tas izdarīts maisījumu sajauc ar iepriekš sagatavoto Filadelfijas siera masu.
Izveidojušos substanci lēnām un uzmanīgi klāj uz veidnē iepildītās cepumu kārtas.
Cep krāsnī stundu, pusotru. Ik pēc aptuveni 40 min pārbauda rezultātu.
Kūka ir gatava, kad tās maliņas ir stingras, bet vidus vēl mazliet staipīgs.
Kūkai jāļauj atdzist pakāpeniski.
Atdzisušu dekorē ar ievārījumu un ogām!
Lai labi garšo!