Cerams šī recepte būs kas jauns un šeit nebijusi :)
Baklažānu sacepums9
136
3
Nepieciešams:1 baklažāns,apmeram 500g maltās gaļas,majonēze,2 tomāti,2 daiviņas ķiploka,nedaudz siera(var izmantot arī sīpolu,bet tā kā mana māja vinu need tad es vinu no receptes izņēmu)
Tomātu sagriežam šķelites
Reklāma
Ķiploku sasmalcinam
Sieru sarīvējam(var jau nopirkt uzreiz sarīvētu ja slinkums rivēt)
Baklažānu sagriezam šķēlītes,ieliekam uz 10 min sāls ūdeni,lai noņem rūgtumu un apcepam uz pannas
Reklāma
Cepam malto gaļu uz lēnas uguns-neprtraukti maisot,lai neveidojas gaļas pikucīšī(cepam apmēram 4-5 min,kamēr visas sulas iztvaikojušas))
Sajaucam majonēzi ar garšvielam(manis izmantotas garšvielas norāditas bildi zemāk)
Kā jau minēju par garšvielām bildi iepriekš tās ir noraditas šeit:es izmantoju maltus melnos piparus un čillī pulveri
Reklāma
Liekam visu kārtas:1.karta-maltā gaļa,2.kārta-baklažāns,3.kārta-tomāts,4.kārta-majonēze,5.kārta-ķiploks
Kad izpildīti 9.bildes norādijumi,tad atkārtojam 9.bildes procesu no jauna