Ai, eZZiiCim kremīzeris tāds, ka pat vārnuči kokos salecas no trokšņa
Tādēļ arī klusums spokos kā alternatīva
Lai nu kā tur arī nebūtu, eZZiiC saņēmās. Un ieliks vienu ņammu, kuru gatavoja nu jau prāvu nedēļu iepriekš.
Aidā!
Ai, eZZiiCim kremīzeris tāds, ka pat vārnuči kokos salecas no trokšņa
Tādēļ arī klusums spokos kā alternatīva
Lai nu kā tur arī nebūtu, eZZiiC saņēmās. Un ieliks vienu ņammu, kuru gatavoja nu jau prāvu nedēļu iepriekš.
Aidā!
Izlasījis vienu senu baltkrievu babkas recepti, eZZiiC atrotīja piedurknes un ķērās pie rīvēšanas. Jā, tieši uz rupjās rīves (nebija gan dzirdams, ka tā lamātos ), jo tā gatavoja meitenes vecmāmiņa! Un pēc tam sarīvētos kartupeļus sajauc ar skābo krējumu.
Uz pannas pa to laiku apcepinājās cauraudzītis kopā ar sīpolēnu. Oriģināllreceptē gan tika izmantots svaigs cūkas cauraudzītis... Un tad vēl sāls un pipari. Vap pievienot ķimenes.
Tad apcepinātās sastavdaļas samaisa ar kartupeļu masu.
Formītē iekšā un cepenē iekšā! Uz kādu stundu gan!
Ooo, viss kārdinoši gatavs, smarža sit no ķepelēm
Darbiņā atlika vien uzsildīt un attiecīgi uzservēt.
Ja kas, gandrīz ne ar ko neatšķiras no visiem zināmā kugeļa. Nu lai jau tur visi lauž šķēpus, kurš oriģinālautors, galvenais ka garšīgi un sātīgi, vne?