Sveicināti!
Apsveicu visus Spokus ar jauno Latvijas valsts prezidentu!
Tam par godu padalīšos ar vienkāršu, veselīgu(gandrīz?) un gardu Auzu pārslu cepumu recepti!
Nepieciešams:
Cepeškrāsns un cepamais papīrs
· AUZU PĀRSLAS 400g
· MILTI 300 ml
· SVIESTS 100g
· CUKURS 100g
· BIEZENIS 150g
· MEDUS 2 tējas karotes
· OLAS 1gb
· CEPAMAIS PULVERIS ½ tējas karote
· DZERAMĀ SODA ½ tējas karote
· ŠĶIPSNIŅA SĀLS
CeCerams, ka Jums garšos.
P.S. Šoreiz es izmantoju veikalā pirktu biezeni(ābols+Mango) pirms tam esmu izmatnojusi mājās taisītu ĶIRBJU biezeni un bija tik pat gardi, to ķirbi pat nejuta. Tā kā droši variējiet kā pašiem patīk.
P.S.S. Un es domāju, ka auzu pārslu vietā droši var llikt arī pilngraudu pārslas, vai 5 graudu pārslas(neesmu mēģinājusi, bet liekas ka gandrīz tas pats jau vien ir)