12

 135  0

Austrālijā gaļas pīrāgi ir iecienīti tikpat ļoti kā hotdogi Amerikā. Kā zināms, Austrālijā viss ir kājām gaisā, tāpēc arī pīrāgi ir savdabīgi. Viena īpatnība ir tā, ka tie tiek gatavoti no divu veidu mīklas - smilšu mīkla pamatnei un kārtainā mīkla augšai. Otrs neparasts moments (vai kulinārā izvirtība) - pīrāgu pasniedz zirņu zupas šķīvī.

Atvainojos par bilžu kvalitāti, fotografēšana man nekad nav padevusies.

Komentāri 12

0/2000

Atsevišķi viss šķiet ideāli, bet kā to samirkušo pīrāgu dabūt mutē?

 6  0 atbildēt

Tas pīrāgs bez visas zupas varētu būt laba zacene.

 5  0 atbildēt

Tauku pika   

 2  0 atbildēt
Nu nezinu gan...
 1  0 atbildēt
Tad jau labāk zirņu biezeni taisīt no dzeltenajiem šķeltajiem zirņiem...
 0  0 atbildēt

Viss jau forši, tik kāda pipara pēc tas pīrāgs jāmet tajā biezenī, var taču tāpat pieēst klāt? Kur te slēpjās āķis? 

 0  0 atbildēt
Huiņa ne pīrāgs
 1  6 atbildēt