Metam bļodā
Metam bļodā bietes
Lejam bļodā paniņas
Atliek vien pielikt sāli un visu izmaisīt
Tas arī viss - vienkārši, veselīgi, lēti un garšīgi!
Labu apetīti, ceru, ka kādam arī noderēs!
Tavi komentāri lieliski ilustrē ēdiena pagatavošanas vienkāršumu. Vasarā aukstā zupa ir vienkārši neaizstājama.
Labi tāda karstā laikā. Es vēl šodien no junajām skābenēm un kūpināta cauraudzīša izvārīju karsto skābeņu zupu.
skābenes, interesanti.
bet vnk esmu gribējis taisīt aukstās zupas biezeni.. kkā baidos no pļutkas
Viens no retajām zupām, kas man ļoti negaršo ( ar vai bez skābenēm )..., bet paniņas, jeb kurā gadījumā, uzturā nelietoju...
Bet recepte,protams, laba un vienkārša, galvenais, ātri pagatavojama. :)
Eh, sakārdināji... vakar uztaisīju lielu katlu ar klasisko auksto zupu... bez skābenēm, bet ar šķinķi un kartupeļiem. Jāiet uzēst. :)