Vasara rit pilnā sparā, ārā ir karsts kā pirtī, un viens no populārākajiem ēdieniem vasarā ir vēsa aukstā zupa, kas ne vien atdzesēs Tevi no svelmes, bet arī piepildīs Tavu vēderu. Neesmu nekāds pavārs, bet nodomāju, ka ir daudzi tādi kā es, kas pašu spēkiem ikdienā labi ja olas sacep, bet gaida galdā septiņus ēdienus. Tādēļ nolēmu izveidot savu pirmo rakstu par to, kā pagatavot (primitīvā veidā) šo veldzējošo zupu. P.S. pacēlu šo rakstu, jo likās aktuāli :)
Ātrs veids kā veselīgi paēst- aukstā zupa.128
1165
15
sastāvdaļas: Es ņēmu 2 burciņas marinētu biešu, 1 lielu gurķi, buntīti ar lociņiem, dilles, olas, 2l kefīra un ūdentiņš.
visu sākam ar dārzeņu nomazgāšanu, jo sazin kur tie pabijuši :)
Reklāma
Rūgto gurķa galu nost!
un tik rīvējam gurķi
uzliekam vārīties olas uz ~10 min
Reklāma
smalcinām lociņus
saliekam to visu katlā
kefīru klāt
Reklāma