Aiztinam ciet
Pārsmērējam ar sakultu olu..
.. un pārkaisam ar dillēm
Ja dilles neiet pie dūšas var pārkaisīt ar sezama sēklām..
Sagriežām
Pārsmērējam ar sakultu olu..
.. un pārkaisam ar dillēm
Ja dilles neiet pie dūšas var pārkaisīt ar sezama sēklām..
Sagriežām
Arprats , paslaik liekas , kas nekas garsigs vspr nav iespejams.
Sakardinaji riktigi! Noteikti ari kadreiz tadus uztaisisu...
Paldies, Tev par recepti.
Mūsmājās šie jau ir iesaukti par reklāmas paužu pīrādziņiem- jo nav nepieciešams pat iedalīt kaut kadu īpašu laiku viņu cepšanai, viss kaut kā starp citu notiek, kamēr TV iet reklāma.
Ak jā, un nekādi citi pīrāgi netiek cepti, kopš Tu ieliki šo rakstu.
Eww ,vienīgais mīklai pievienot siltu vai aukstu pienu...(jau iepriekš paldies!)
Vismaz normāls gaļas daudzums iekšā, nevis kā veikalos - daži kubaciņi un nejau šķinķis vai liesa gaļa!
Spokos pavāriem slikta slava :D. Tu tak neesi jaunais SpokuPavārs?