Trakais eZZiiC izdomāja, ka jāpaaicina ciemiņi. Ha, viss jau būtu ok, tikai k-kas galdā arī jāliek! Un pa karstumu eZZiiC galīgi nemīl rosīties. Par to jams nepadomāja, tātad, neko darīt, nācās!
Trakais eZZiiC izdomāja, ka jāpaaicina ciemiņi. Ha, viss jau būtu ok, tikai k-kas galdā arī jāliek! Un pa karstumu eZZiiC galīgi nemīl rosīties. Par to jams nepadomāja, tātad, neko darīt, nācās!
Top pildījums: sašņikā lociņus, dilles un pētersīļus. Sagriež kubiciņos tomatēnu.
Mājas sieram (eZZiiC atklājums - ALMA mājas siers ar skābo krējumu - fantastiski garšīgs!) pierīvē mazliet sieru un ķiplocēnu, pievieno tomātēnu un zaļumus, tad sāli, piparus un maltu sarkano saldo papriku. Visu samaisa.
Sagriež lavašu, šoreiz kukurūzas.
Uz maliņas dāsni liek pildījumu.
Satin trīsstūrīšus, lai pildījums ir no visām pusēm ieslodzīts
Un tad apcep eļļā, liek uz salvetes, lai liekās taukvielas netraucē baudīt.
Un te nu bonuss!
Īpaši izceptās gardās bietītes (recepte k-kur eZZiiC rakstu annālēs mētājas) sagriež šķēlītēs.
Uzliek brinzu un olīvītes, tad baziliku.
Cmukumam uzliek kukurūzas kriksīti. Tad pārlej ar citrona-sinepju-sāls-piparu-medus-eļļas mērcīti. Vualā!
Nu lūk, galds klāts. Vēl bija krabju gaļas svaigie salātiņi un VICI pelmenīši, vārīti ar diļļu, lauru lapu, piparu un sāls piešprici. Klāt plūmju-sīpolu čatnijs.
Viesi bija sajūsmā!
Bilde migliņā, sor, eZZiiCim ķepele notrīcēja
Tevi ievēlēsim par spoku sabiedriskās dzīves organizētāju, kas sarīko reti sastopamu ēdienu degustāciju.
Kāpēc vienmēr...viesi bija sajūsmā? Kad būs.. viesi būs sajūsmā! Un tad es aunu kājas un pasākumu nenokavēšu!😂
Man tiem pīrādziņiem prasītos gaļu klāt, bet nu galds izskatās pa pirmo.