18

 433  3

"Ātrā zupa" tāpēc ka salīdzinoši ātri pagatavojama, garšīga un salīdzinoši lēta.

Šī gandrīz pilnībā ir mana recepte, gandrīz tāpēc ka ideju ka zupu var vārīt no maltās gaļas kaut kur izlasiju gadus 30 atpakaļ. (mācijos vel pamatskolā).

Tātad jūsu vērtējumam - "ātrā zupa"

Komentāri 18

0/2000

Tikpat labi var no tiitara, nebuus tad tik trekna

 6  0 atbildēt

Frikadeļu zupas paveids ar izjukušām frikadelēm. Ieteicams bezzobainiem cilvēkiem un bērniem bēbīša vecumā.

 6  1 atbildēt

interesanta zupa kapec gala jaskidina labak kads kunkulitis  

 5  0 atbildēt

Interesanti, laikam gardi.    

 4  0 atbildēt

Šādu zupu laukos ēdam un tik trekna, bet paēdot viņu es jūtos kā cilvēks nevis kā restorāna beztauku zupu!

 3  0 atbildēt

Paldies par recepti  

 2  0 atbildēt

Es sagribēju zupu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2  0 atbildēt
Tādu zupu mamma taisija jaau ļoti sen.
 2  0 atbildēt

Man atsauc atmiņā vienu gardu recepti- Meksikas maltās gaļas zupa, tp čilli con carne-  Liellopa gaļa, pupiņas kukurūza čilli, tom pasta, kinza , kumīns utt, pasniedz ar tortiljām, lociņiem un skābo krējumu. Mans ieteikums par tām garšvielām- paņem saliec visas marles maisiņā, aizsien un vāri zupā, pēcāk izvelc ārā. Ieguvumi veseli divi- garšvielas nepeld pa zupu un mazāk trauku smērējas! Labu apetīti!

 2  0 atbildēt

Izskatās jau ok.

 2  0 atbildēt

Runāsim atklātu valodu,slinķu frikadeļu zupa,apmēram kā ''biguss''-slinķu tīteņi ,es  gan taisu frikadeles un zupai pielieku kādu kālīti,seleriju,pētersili,man saldētava ir zaļumu maisijums,kuru vārīšanās beigās piemetu ēdieniem,pa pirmo. 

 1  0 atbildēt

  

 1  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt
Doma par zupu laba, bet nebus prieksh manis.
 0  0 atbildēt

ŅAM  

 0  1 atbildēt