Nepieciešams:
2 selgas cepumu paciņas
iebiezinātā piena bundža
Maskapone siers
150 grami sviests!
Kakao pēc izvēles!
Zelantīns 10 grami!
Nepieciešams:
2 selgas cepumu paciņas
iebiezinātā piena bundža
Maskapone siers
150 grami sviests!
Kakao pēc izvēles!
Zelantīns 10 grami!
Dažas sastāvdaļas!
sasmalcinam cepumus(var izdarīt arī ar rokām) Un pieberam kakao pēc izvēles!
pieliekam sviestu un kārtīgi samaisam!
Sajaucam visu iebiezinātā piena saturu ar sieru.
Maisam sieru un iebiezināto pienu
Pēc tam ieliekam cepumu massu pannā!
Samaisot sieru un iebiezināto pienu kārtīgi iznāk šāda massa!
Pevinojam želantīna massu. 10 gramus izšķīdina siltā ūdenī pus glāzē!
uzlejam virsū cepumiem un liekam ledusskapī uz apmēram 2 stundām
Kūka gatava varam likt galdā!
Varēji vēl ielikt, kāda tad tā izskatās, kad ir gatava - šķērsgriezumā! ;)
Nosaukums neatbilst patiesībai -Ātrā siera un cepumu kūka - liekam ledusskapī uz apmēram 2 stundām , šo divu stundu laikā es jau esmu apēdis veselu paku ar ceptiem pelmeņiem un ātri var pielikt tikais bikses
ceļoju te pa recepšu sadaļu un visu laiku uzduros uz kāda, kurš raksta "massa" - pareizi ir ar vienu 's'. šoreiz nenoturējos. ;)