Un mīklu pārlej pāri augļiem.
Mīklu var vēl vienmērīgi izlīdzināt uz malām (to var arī nedarīt - tā tāpat pamazām izplūst vienmērīgi starsp sagriezto augļu gabaliņiem) un šaut iekšā cepeškrāsnī.
Un mīklu pārlej pāri augļiem.
Mīklu var vēl vienmērīgi izlīdzināt uz malām (to var arī nedarīt - tā tāpat pamazām izplūst vienmērīgi starsp sagriezto augļu gabaliņiem) un šaut iekšā cepeškrāsnī.
Pēc kādām 15-20 min var uzmest aci,ja nepieciešams, pagriezt formu, lai izcepas vienmērīgāk.
Vēl pēc 15-20 min, kad augša ir viegli brūna un, iedurot sērkociņu, tas neaplīp ar mīklu, kūka ir gatava.
Tātad kūka izcepas vidēji 30-40 min laikā.
Māsa kūku otrādi apgāza uz paplātes. Bet to arī var nedarīt un sadalīt pa taisno uz formas, izmantojot nemetāla priekšmetu (lai nesmuki nesaskrāpētu formu - citādi, nākamreiz kaut ko cepot, visu tā panna pieraus klāt).
Un tā ātrā kūka izskatās šķērsgriezumā.
Labu apetīti!