Arī ir atkarīgs no katra gaumes, bet parasti vēl klāt tam uztaisu mērcīti ar sagrieztiem lokiem, majonēzi un garšvielām (paprika). Kad pica ir gatava, tad liekam virsū.
Še nu ir pagājušas 10 minūtes un ņemam ārā no krāsns. Smaržo labi un ir garšīgi.
Arī ir atkarīgs no katra gaumes, bet parasti vēl klāt tam uztaisu mērcīti ar sagrieztiem lokiem, majonēzi un garšvielām (paprika). Kad pica ir gatava, tad liekam virsū.
Še nu ir pagājušas 10 minūtes un ņemam ārā no krāsns. Smaržo labi un ir garšīgi.
Beigu beigās iekrītam pie TV, paķeram ko labu dzeramo un skatamies hokeju. Labu apetīti!
Mājās pica gatavo ir visslabākā,jo vari samest iekšā,ko vien sirds kāro un gribās