Sveiki!
Lai nebūtu gari jāraksta... cepsim Amerikāņu pankūkas
Tātad...
Sveiki!
Lai nebūtu gari jāraksta... cepsim Amerikāņu pankūkas
Tātad...
mums vajadzēs...
-olas
-sāls
-vanilīna cukurs
-cepampulveris
-kviešu milti
-piens
-olīveļļa
un...
piedevas...
-āboli
-cukurs
-kanēlis
-pūdercukurs ar īsto vaniļu
Taisam pankūkas.
Bļodā iesit iekšā 3 olas, 3 tējkarotes vanilīna cukura (ieteiktu piebērt dažas ēdamkarotes parastā cukura, bet tas ir atkarīgs no paša, jo kādam garšo saldas, bet citam nē), 3-4 ēdamkarotes cepampulvera, liek aptuveni pusotru 200ml glāzi ar miltiem, pēc tam pievieno pienu, aptuveni vienu 200ml glāzi un tējkaroti ēļļu.
Visu samaisa līdz nav miltu kunkulīši (es izmantoju putojamo slotiņu, jo tā ir vieglāk). Galvenais mīklā ir tas, lai tā ir bieza. Kamēr maisa mīklu pārbauda, vai tā ir pietiekami bieza, jo tai ir jāatšķiras no parastās pankūku mīklas. Ja liekas, ka tā ir par šķidru, tad klāt var pielikt vēl miltus un cepampulveri, ja par biezu, tad pienu.
Liekam cepties, bet glavanais ir NELIET EĻĻU UZ PANNAS!
Gataviojam piedevu.
Sagriežam ābolus kubiņos un novietojam viņus uz pannas.
Uzberam kanēli un cukuru (daudzumi atkarīgi no jūsu gaumes), tad liekam cept.
Un gatavs!