Čau! Mani sauc Elizabete Marta Mašēna. Esmu vegāne kopš 09.09.2016, un man ļoti patīk eksperimentēt virtuvē.
Un zināt? Es atklāju supervienkāršu, supergaršīgu recepti, kuru pratīs pagatavot ikviens. Tajā tiek izmantotas tikai veselīgas sastāvdaļas, tādēļ šīs būs labs brokastu vai launaga variants. Lieliski aizstās kalorijām bagātās svētdienas pankūku receptes.
Esmu izveidojusi arī savu instagrama blogu @beth_vegan_bakery . Tā kā- ja vēlies uzzināt jaunākās receptes pirmais, tad sāc sekot. Godīgi sakot, neticēju, ka šīs pankūkas izdosies tik labi, tādēļ iesaku arī Jums pamēģināt! Izskatās un garšo lieliski!
Sastāvdaļas :
♥150 g zemenes
♥100 g ābols
♥50 g kukurūzas milti
♥20 g rudzu milti
♥Kanēlis, malts ingvers, cepamais pulveris
Pagatavošana :
1. Zemenes un ābolus liek blenderī(var izmantot arī rokas blenderi). Sablenderē (ja neblenderējas var pievienot nedaudz ūdeni; bet, ja pievienosiet par daudz ūdeni, attiecīgi būs arī vairāk jāpievieno milti).
2. Zemeņu un ābolu masai pievieno maltu ingveru un kanēli (tos liek pēc garšas; es liku aptuveni ceturdaļtējkaroti katru).
3. Pievieno kukurūzas un rudzu miltus, cepamo pulveri. Visu kārtīgi samaisa. Ja gribas saldāku, var pievienot cukuru.
4. Uzkarsē pannu. Es eļļu nelietoju, jo man ir nepiedegoša panna. Un labi izdodas arī bez eļļas. Ja jums nav tādas pannas, varat uzlikt nedaudz eļļas. 5. Liek un pannas pa vienai ēdamkarotei mīklu. Cep, līdz gatavs Servēt varat ar kādu ievārījumu un/vai svaigiem augļiem! Lai labi garšo!