Saglabājiet recepti cūciņā!
Sastāvs:
Mīkla:
Grauzdēti rieksti, lazdu rieksti vai zemesrieksti - 150 g
Cukurs - 1 kaudze.
Vaniļas cukurs - 1 iepakojums
Milti - 45 g
Olu proteīni istabas temperatūrā - 4 gab.
Krējums:
Olu dzeltenumi - 4 gab.
Cukurs - 200 g
Vaniļas cukurs - 1 iepakojums
Piens - 0,5 kaudze.
Sviests - 200 g
Konjaks - 1-2 tējk.
Kakao pulveris - 1 ēdamkarote. l
Indijas rieksti, lazdu rieksti vai zemesrieksti - lai applaucētu
Sagatavošana:
1. Sildiet cepeškrāsni līdz 160 ° C.
2. Tests: rieksti, kas sasmalcināti lielu drupu stāvoklī. Sajauciet ar 0,75 kaudzēm. cukurs, vaniļas cukurs un milti.
3. Pulaužiet baltumus stiprajā putuplasē, pēc tam pievienojiet atlikušo cukuru un 10-15 minūtes uzsūciet, līdz cukurs ir pilnībā izšķīdis.
4. Smidzināt riekstu-miltu maisījumu un, maigi mati lāpstiņu no apakšas uz augšu, mīcīt mīklu.
Cepiet 2 cepumus noņemamā formā ar diametru 21-22 cm, kura apakšdaļa ir pārklāta ar pergamentu cepšanai, 1-1,5 stundas, pārliecinoties, ka tā nav sadedzināta. Jūs varat atvērt cepeškrāsni drošībai.
5. Krējuma: sajauciet dzeltenumus ar cukuru, vaniļas cukuru un pienu, ielieciet ļoti vāju uguni. Nepārtraukti maisot, pagatavo 5-7 minūtes, līdz tas ir viegli sabiezējis. Noņemiet no karstuma un atdzesējiet. Slaucīt sviestu 1-2 minūtes un, neizslēdzot maisītāju, ielejiet plānas dzeltenuma masu ar plānu trauku. Pārspēt krāšņumu. Beigās pievienojiet konjaku. Pusi krēma sajauc ar kakao pulveri.
6. Nosedziet ādu ar vieglu krēmu, uz augšu un malām - šokolādi. Boca apkaisa smalki sasmalcinātus riekstus. Turklāt jūs varat dekorēt kūku ar krāsainiem ziediem un ziedlapiņām, bet tas nav nepieciešams. Ielieciet kūku ledusskapī, vēlams naktī.
LABU APETĪTI