Saglabājiet recepti cūciņā.
Sastāvs:
Biskvīts:
Olu - 3 gab.
Cukurs - 150 g
Augu eļļa - 100 ml
Piens - 125 ml
Cepamais pulveris - 0,5 ēd.k. l
Vaniļas cukurs - 1 ēdamkarote. l
Milti 250 gr
Mērce:
Piens - 125 ml
Kakao - 1 ēd.k. l
Cukurs - 50 g
Šokolāde - 50 g
Pēc izvēles:
Kokosriekstu skūšanās - pēc garšas
Sagatavošana:
1. Sagatavojiet cepumu: olas, cukurs un vaniļas cukurs, kas ievietots bļodā. Vakuiniet ar ātrgaitas maisītāju 3 minūtes. Pievieno pienu. Vakuiniet ar ātrgaitas maisītāju 3 minūtes. Ieviest augu eļļu, cepamo pulveri, miltus. Sajauciet ar maisītāju, līdz gluda.
2. Ielejiet mīklu 19 x 19 cm formā, pārklāta ar eļļotu papīru. Krāsns 180 ° C temperatūrā ir 30 minūtes. Ļauj nedaudz atdzist. Reversiet, noņemiet papīru.
3. Sagatavojiet mērci: pienu, cukuru, kakao un šokolādi mazā kafejnīcā, uzvāra. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
4. Atdzesējiet cepumu 16 kubiņos. Malas ir plānas. Mērīt 4 sānus. Saglabājiet abas puses 15 sekundes vai ilgāk, lai tā būtu labāk iemērc. Ļauj nedaudz iztukšot un no četrām malām ievilkt kokosriekstu skaidas. Uzlieciet apakšā un viegli uz augšu uzlieciet ar mērci un apkaisa ar skrūvēm. Atkārtojiet ar visām kūkām. Jūs varat kalpot nekavējoties.
LABU APETĪTI