Sastāvs:
Vistas olas - 1 gab.
Čedaras siers - 115 g
Mocarella - 85 g
Lobīti garšaugi - 2 ēdamkarotes.
Sāls, pipari - pēc izvēles
Dārzeņu eļļa cepšanai
Par risoto:
Eļļa - 2 ēdamkarotes.
Ķiploki - 2 krustnagliņas
Sīpoli - 1 gab.
Arborio attēls - 1½ kaudze.
Baltvīns - ½ kaudze.
Vistas buljons - 3½
Pie 100 g - 192 kcal
Sagatavošana:
Uz pannas mēs apcepam sīpolus un ķiplokus, līdz tie paliek mīksti.
Tālāk Mēs pievienojam rīsus, OBLIGĀTI kārtīgi jāsamaisa.
Pievienojam vīnu, turpinam maisīt līdz tas pilnībā iztvaiko...
Kamer tiek maisīts vīns, tikmēr pakāpeniski pievienojam buljonu.
Pievienojam olas, rīvētu čedaras sieru, zaļumus, sāli un piparus pēc Jūsu izvēles.
Gala rezultātā iznāks ĻOTI garšīgas gaļas bumbiņas ar sieru, zaļumiem. (lasit augstāk)
Šo ēdienu Jūs varat pasniegt saviem draugiem ar paša izvēlētu mērcīti, mērcei nav nozīmes kāda tā ir.