local-stats-pixel fb-conv-api

MPhone I5 16g (iphone replica)66

128 10

Tatad jau kādu laiciņu atpakaļ nonāca Iphone replika.

Biškiņ aprakstīšu šo brinumu.

Ražots ķīnā,ārēji ļoti atgādina jauno iphone sēriju.

Maksā kkur pie 40LS,atkarīgs no modeļa.

Telefons iet uz nokijas tipa BL-5C 1020mAh 3.7V baterijas

Telefona iespējams iespundēt divas sim kartes(ņem arī latvijas tīklus)

Iespējams ielikt lidz 32GB (MicroSD)

Plusi:

Nāk līdzi USB,lādētajs un austiņas

Var izmantot kā WEB kameru

Ir WIFI

Baterija ilgi tur

Ir arī citas valodas bez Kīniešu (Angļu,Krievu,Vācu un citas)

Ir Bluetooth

Mīnusi:

Mp3 atskaņotāja var klausīties tikai pa 60 dziesmām(izveidot sarakstus vai spēlet visu muziku kas ir uz atmiņas vienkārši nav iespējams)

Diezgan kluss telefons

Neapmierinoša ekrāna kvalitāte

Maza iekšēja atmiņa (9mb)

Slikta kamera

Lielākā daļa porgrammu ir ķīniešu valodā

Internetā gandrīz nav iespējams atrast JAVA progas kas ietu

Mani interese viena lieta vai būtu iespējams parmainīt ši brīnuma OS uz citu?

Ieteikumi?

128 10 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Sveiki gudrie dirsēji kuri šeit lielākā daļa no elektronikas neko nesaprot un arī nesaprot vārda - replika nozīmi. Variet gudri runāt un teikt cilvēkam, kad, ja nevar nopirkt īsto Iphone tad lai nepērk neko un tamlīdzīgi. Cik ilgi vēl jaunieši mērīs savus krāneļus ar saviem Iphone kuri nu latvijā jau ir tik daudz ka man būtu kauns kaut ko lielīt par viņu citiem. Nu nav viņš nekāds perfektais smartphone un nekad arī nebūs, jo sen jau savos parametros un OS kvalitātē zaudē daudziem citiem firmu modeļiem. Pietam izanalizējot Iphone izcelsmi un to kādi sūdi viņā ir bijuši pirms viņu uztaisīja par normālu smartphone - nav nekas dižš kā tikai nosaukums. Netici man - ej izglītojies.  Vārds replika nozīmē atveidot oriģinālo bet nekad viņam obligāti nav jābūt tādam pašam kā orģinālam. Ne jau visām 100 % funkcijām. Ķīniešu mobilie telefoni - kādēļ ir tik lēti!

1 - lēts darbaspēks kas viņus ražo

2 - plastmasa ko izmanto elementos arī ir lēta ( lielākajai daļai - pārkausēta no plastmasas atkritumiem) Lēti un vienkārši

3 - Elektronika - ja jūs tizlie murmuļi skolā esiet gājuši un par tehniku arī atsevišķi esiet interesējušies un padziļināti mācījušies kā es - tad zināsiet kad elektronikas elementi netiek katrai tehnikai būvēti no vienādiem metālu sakausējumiem. Ķīniešu mobilajos ir lētie tranzistoru elementi no metāla sakausējuma kurš nav tik ilgdzīvotspējīgs kā piem tam pašam mēsla Iphone BET tas nenozīmē ka visi viņi var noplīst ātrāk. Johaidī man bērnībā bija kedas kuras novilka divreiz ilgāk par visiem converse un adidas .. 

4 - Mobilie tiek ražoti viduvējiem cilvēkiem kuriem ir galvenā funkcija vajadzīga - pazvanīt un lai tas aparāts labi izskatās. Ja tev vajag tos visus navarotus ar ko tīņi lielās savu meiteņu bara vidū ar spēlītēm un mobilā skaļruņa skaļumu uz ielas - tad ej pērc to Iphone. Pats esmu viņu lietojis un nav viņš nekas īpašs un labs. Tad jau labāk paņemu Nexus one vai two kurš būs daudzreiz labāks un jaudīgāks. Noslēgums - neiedziļināšos visā kontekstā par to kas vēl ir šo telefonu iekšās lēts utt, Bet ja tev ir ierobežots budžets tad - go for it! pērc šādu mobilo. Kā saprotu te ir tādi mazie pider*** kas vēl no mātes maka dzīvo ( apgalvodami ka paši pelna jo tā krutāk izklausās jo saprotu te meitenes lasa ) un vienmēr iediršīs kko dvēselē par to ka nevari nopirkt kko īstu bet repliku - bet cmon viņus nevar ņemt galvā. Pats jā esmu turīgs ar savu biznesu - bet vienmēr atbalstu vidusslāni un zemāk - visi bagātie ( lielākā daļa ) ir maitas kas cilvēkus noslāņo pēc turīguma. Neaizmirsīsim - mums galvenā funkcija mobilajā ir - zvani - sms - modinātājs un dažiem arī kas cits. Un ja tā ir tad nav šķirbas - Iphone vai replika. Enīvei. Paldies par uzmanību. Haters can ho to hell! Lai dzīvo ķīnieši! Labi aparāti par zemu cenu!

42 7 atbildēt

Vienīgais kas šinī telefonā ir labs ir nokia baterija :D :D

25 0 atbildēt

Šitāds ir čakarēts, varu teikt, sūds.. bet plus par rakstu.

3 0 atbildēt

kaut kāda  hui** , ne telefons!!

3 0 atbildēt

nokias baterija iekšā emotion

2 0 atbildēt

Priekš 40 ls - labs 

4 2 atbildēt

īstenība telefons nav tik slikts, ja neskaitīt to, ka viņš ir darīts Ķīnā ;D Nu bet salīdzinoši ar iPhone te var iespraust 2  kartes, kas ir ļoti liels bonus, var palielināt atmiņu ar miniSD, kas arī nav iPhone. OS ir ķīniešu veidota, tātad tas nav nekāds plaģiāts ;)

4 2 atbildēt

Bildes ir bildetas laikam ar mPhone, kvalitāte drausmīga  ;D

1 0 atbildēt

nu kam tādi irvajadzīgi?

Ja nevar cilvēks atļauties apple, lai netēlo, ka var, bet nem kādu citu firmu, tagad tak daudzi smartfouni...

1 0 atbildēt

Nu jāsaka tā - sūds, kas sūds ! :D

1 0 atbildēt

ne ne ne emotion emotion

1 0 atbildēt

Man ir blackberry ķīnietis, esmu iztresējies un nevar uzlikt citu OS. Ja tam telefonām visi procesori un pārējie kas tur iekšā ir tādi kā Iphone OS tad var uzlikt. Bet vari mēģināt uzlikt Android, jo tas atbalsta visus touchscreen telefonus.

1 0 atbildēt

par 50 ls varu pardot savu iphone 3g 16 gb :) tik jasataisa :)

varu teikt, ka jaunie mobilie htc pat jaunas nokijas uc.. ir daudz labaki neka iphone :D:D

lietoju tik nokia n97 uzreiz saku daudz labaks neka iphone :)

0 0 atbildēt

Ak dievs, visi šitie ķīniešu padarijumi ir pilnīgi mēsli, nekad nepērciet, ja arī cena ir ļoti kārdinoša !!!

Saku pēc pieredzes... x2

0 0 atbildēt

ķipa palieli'ties gribēji:D

0 0 atbildēt

Telefons jav domāts ,lai pazvanītu nevis narkotos ar spēlītēm , smartfoni ir labi tikai lai ir GPS e-pasts un citas darbam vajadzīgas lietas , tīnim neko vairāk nevajag tikai pazvanīt , jo var mājās rukāt datoru !

0 0 atbildēt

Par tavu jautājumu vai var pārinstalēt OS - jā to var izdarīt teorētiski - var uzlikt Android OS 1.5 angliskoto versiju un tad noflashot uz LV valodu. Pats neesmu vēl ar to ņēmies jo nav bijusi vajadzība. Bet ja uz parastā PC var uzinstalēt IMac Sniega Leopardu - tad domāju kad uz šī uzlikt normālāku OS arī varētu! :) 

0 0 atbildēt

Ieteikums stiept uz miskasti 

0 0 atbildēt
Zin avatarsZin

kaads paarsteigums nopeerk wanabiii kjinieshu iphone repliku un peectam taisa lielas acis ka kkas neiet un newar uzinstaleeet.... ieteikums ir taads - nelec augstaak par savu dirsu, tas ir laucenieciski

0 0 atbildēt

man ir teledo

0 0 atbildēt