local-stats-pixel fb-conv-api

Linux valdzinājums8

42 0

Kas vēl nav pamēģinājuši un īsti nezin, kas ir Ubuntu iesaku iepazīt, pamēģināt un novērtēt.

Mans Ubuntu 9.10. Piebildīšu, ka dotās OS uzstādišana, lietošana un izskats ar katru distributīvu kļūst ērtāks, vienkāršāks un baudāmāks.

Manas darbvirsmas tēmas lejupielādētas no bisigi-projetct interneta vietnes, paldies dizaineriem par to, jo izskatās patiesi labi.


Pirmajā video tiek parādīts Ubuntu 9.10, otrajā Kubuntu 9.10.

Ubuntu vienkārši izmanto GNOME grafisko saskarni.

Kubuntu KDE grafisko saskarni.
Nezinu kādēļ, bet man personīgi parocīgāka, pārskatāmāka un ērtāka šķiet GNOME, bet esmu dzirējis viedokļus, kuros priekšroka tieši tiek dota KDE videi.

42 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

MJ2009 es gan vairāk OpenOffice un Microsoft ar Hi-Tech un adidas, sporta apaviem, salīdzinātu. Cena stirpri atšķirīga, bet kvalitāte atšķiras maz. Nu jā vēl ir jautājums kādās botās tu  staigā kaut kur zagtās? Vai arī tomēŗ godīgā veidā iegūtās.

2 0 atbildēt

izskaas jau labi, tiešām labi, tikai ļoti dzīvē gribētu pamēģināt ;)

1 0 atbildēt

Open office un MS office atšķirība ir tāda pati kā adibas un adidas botēm... :D

1 0 atbildēt

Kāds ubuntu un kas tieši nepatīk?

1 0 atbildēt

Nu un kādam kompim jābūt lai šito pavilktu ??

1 0 atbildēt

Specefektus, lai dzenātu vajag normālu 3d videokarti, man vienam no kompjiem uz intel ievūvētās arī specefekti darbojas.  Uz notebuka ar Celeron 2,4 GHZ, 512 MB RAM un SIS iebuvēto videokarti arī viss griezās nepajokam, specefektus nevarēju palaist, jo viņa iebūvētā SIS videokarte neatbalsta OpenGL.  Minimālā RAM prasība tam pašam UBUNTU ir 256 MB, pats neesmu mēģinājis, bet, esmu lasījis, ka arī ar šo RAM apjomu, strādājot it kā arī ciešami.

1 0 atbildēt

Saprotu ka ir labi atbalstīt open source programmatūru. Bet lai izdarītu vienkāršas lietas, dienas beigās nākās pārkompilēt kerneli. Keep It Simple. emotion

0 1 atbildēt

Man arii ir ubuntu un vsp man nepatiik.:]

0 1 atbildēt