local-stats-pixel fb-conv-api

Vajag spoku palīdzību!!!8

18 0

Stāsts vienkāršs.

Vajag Z-svētku dāvanu un izdomāju apdrukātu kafijas krūzi ar manis izvēlētu dizainu. Bet, cik es skatos visur, kur apdrukā krūzes vienas apdrukātas krūzes cena kopā izmaksā vismaz EUR 15,00 un man vajag divas tādas. Tātad izdomāju varbūt pats var apdrukāt, atradu internetā kā to izdarīt, bet izstaigāju visus pieejeamos kancelejas veikalus un nevarau atrast vienu svarrīgu lietu, kas ir tam vajadzīga.

Te nu es lūdzu palīdzību Jums! Vai kaut kur Rīgā var nopirkt Waterslide Decal Paper, es pat īsti nezinu kā to latviski iztulkot, bet princips tam ir kā uzlīmējamajiem tetovējumiem.

Lūk video kā tam visam jāizskatās un kā tas papīrs izskatās.

Ja kāds zina, kur var šo papīru nopirkt, tad lūdzu ierakstam komentāros un, ja viss izdosies, tad izveidošu DIY rakstu kā to visu izdarīt.

Liels paldies :)



18 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Es nezinu kā uztaisīt tieši to, bet var uzrakstīt vēlējumu uz krūzītēm ar tādu pastu ar ko zīmē uz stikla. Man, vienkārši īres krūzīte arī manu vārdu. Domāju, tas viss kopā augstāk par 7 eiro nemaksās.
5 0 atbildēt

http://meklesanas-rezultats.zl.lv/Termodruka/Vidzeme?exactly=1

 

Tiešām neesmu pārliecināts,vai īstie,taču kāds no šiem varētu noderēt.

4 0 atbildēt

Ja dizains baigi sarežģīts un obligāti vajag tādu bez variācijas iespējām, tad vēlu veiksmi atrast to mistisko papīru.

Ja tomēr var arī improvizēt un nedaudz atkāpties no plāna, tad apglezno krūzītes pats/i. Sanāk pa foršo, true diy un unikāli emotion Stikla un līdzīga materiāla krāsas veikalos ir daudz vienkāršāk atrast visdažādākajās krāsās. Man vēl ir tikpat kā nelietota tūbiņa ar melno kontūru.

3 0 atbildēt

T-bodē divas krūzes ar paša veidotu dizainu EUR 34,00...tāpēc meklēju lētāku variantu.

2 0 atbildēt

Pameiģini paskatīties ebay c:

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt