Vai Ziemas Svētkiem gatavs?4
Pņemam mīklu, ko nopirkām, pagatavojām. Uztaisam mazu kukulīti - līdzīgu kā maizei ap 1500 gramiem.
Kārtīgi uzrulējam šo kukulīti uz ēdampapīra (citi to sauc par pārtikas plēvi, bet man pierasts ēdampapīrs) biezumam nevaidzētu labāk pārsniegt ap 2 - 3 milimetri.
Likam savus rāmīšus jeb piparkūku spiedējus uz izrulētās mīklas.
Atceries! Izrulētai mīklai nevaidzētu pārsniegt ne vairāk kā 2 -3 milimetri.
Uzmanīgi noņemam savus spiedējus un atlikušo mīklu nost, ko var izmantot atkal un atkal, jaunai panai. Un liekam krāsnī ap 220 grādiem uz 6 - 7 minūtēm.
Izņemam ārā, panna ļoti karsta un noliekam uz galda, pēc 10 minūtēm panna ir atdzisusi un varam likt sev uz šķīvja. Un lai labi garšo.