local-stats-pixel

Triks! Labākais veids, kā ātri atdzesēt sakarsušu dzērienu!8

Čau Spok!
Pagājušajā rakstā man bija diezgan labas atsauksmes +- 205 "patīk" pa divām dienām (lai gan es to rakstu izveidoju , kā nereģistrēts lietotājs , es tagad piereģistrējos) , tāpēc izdomāju izveidot gluži ne iepriekšējā raksta turpinājumu , bet gan kautko praktiskāku
Te būs links uz iepriekšējo rakstu :
http://spoki.tvnet.lv/komiksi/13-ilustracijas-no-tipisku-parisu-dzives/793568

Sakarsusi limonāde vai alus nav nekas tāds, par ko mēs priecātos vasaras svelmē. Ja dzēriena temperatūra ir 25 grādi, tad nav iespējams iegūt atpsirdzinājumu, kas tik ļoti nepieciešams karstajos mēnešos. Mēs atradām veidu, kā sakarsušu limonādi atdzesēt līdz 5 grādiem – pavisam īsā laika sprīdī!

Reklāma
77 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Labāk paņemt no plaukta šķidro slāpekli un miers.

15 0 atbildēt

vai arī saslapini papīra dvieli, aptin ap dzērienu un ieliec saldētavā ..  emotion 

12 0 atbildēt

Es aptinu ar slapju trauku lupatu un saldētavā iekšā, nav jāmuļājās un sāls jātērē... emotion 

7 0 atbildēt

Atrāk un labāk ir nopirkt jau aukstu no ledusskapja vai vienkārši neaizmirst tajā ielikt savus dzērienus  emotion 

6 0 atbildēt

labāk atdzesē stipru sālsūdeni līdz -20C un ieliec alu! (ļoti stipru sālsūdeni!) Fizika!

6 0 atbildēt

heh... Komentāros jēdzīgāki risinājumi, kā rakstā emotion Ir ok emotion 

6 0 atbildēt

ir mēģināts. Alus bundža (pinte) dzisa minūtes piepadsmit vismaz. Un vēl tad bija tāds, nu, pilnīgi atdzisis nebija. Zobi nesala. emotion 

5 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt