Liekam klāt špicku.
Un lai labi kurās. Šo dedzināšanu es veicu aptuveni stundas garumā, biju salasījis dikti daudz dedzināmā materiāla, kurināju kamēr nokurināju visu malku.
Liekam klāt špicku.
Un lai labi kurās. Šo dedzināšanu es veicu aptuveni stundas garumā, biju salasījis dikti daudz dedzināmā materiāla, kurināju kamēr nokurināju visu malku.
Te var redzēt kā visa krāsa nāk nost no metāla. To visu es paralēli degšanai, tīrīju nost ar drāšu birsti.
Visa krāsa ir nodegusi un nokasīta, kūpinātava pa lielam ir gatava lietošanai.
Pavisam aizmirsu, ka sen atpakaļ es biju sadabūjis termometru, to pielāgoju pie durvīm aptuveni vidus daļā.
Nākamajā dienā tiek iegādāts lasis un sagatavots kūpināšanai. Foliju es izmantoju lai visa sula no laša nenotek lejā, bet lai tas gatavojas savā sulā.
Darbinam to aparātu iekšā un sākam kūpināt. Kūpināju es 60 grādu karstumā, jo tad no zivs neiztek ārā visa sula un tā nepaliek sausa.
Alkšņa malka.
Pēc stundas zivtiņa gatava.
Visiem labu apetīti.
Man patīk šāds izpildījums. Man ir iesākts nedaudz savādāka dizaina kūpeklis/grilliņš. Būs jāpabeidz un jāmēģina atrādīt kas sanācis.
Viss jau ir labi, bet to "temperatūras manometru" gan aizstāj vienkārši ar "termometru".
OK, izlaboju, varēsi mierīgāk gulēt. Nenāksies pa nakti murgot, ka kāds netā kautko nosauca.