local-stats-pixel fb-conv-api

Spole, viss notiek.79

Varētu teikt dzejnieka vārdiem : " Tinu nakti un tinu dienu..... "

Nu gan man panesās, tik traki nav gājis ar rakstīšanu kopš "Mantas " projektiņa he he he.... Vēl vienam pilnam rakstiņam materiāls man sanāks, bet nākošo gan tikai procesa gaitā. Sākumā vispār negribēju šito ķēmošanos likt Spokos lai tauta nepadomātu, ka Sasha ir galīgi pa fāzi nobraucis, bet visi spoki kuri pie manis ir bijuši un šito borģeli redzējuši pieprasīja lai parādu arī citiem. Sestdien bija MJ ciemos atbraucis un arī te kaut ko saknipsēja, nebūs ilgi jāgaida un arī viņš te rakstiņu ieliks, jebkurā gadījumā mani fiksi izgaismos.

Tātad, turpinu eksperimentēt ar Teslas spoli, iet kā pa celmiem, neviens jau konkrētas shēmas kas darbojas publiski neizliek, sanāk kaut ko sagrābstīt pa fragnemtiem un pašam meklēt risinājumus tai vai citai opcijai. Teikšu atklāti, es pats visai šitai borģelei ne ticēšu, ne neticēšu kamēr pats visu reāli dabā nepārbaudīšu, taisnība ir tikai viena. Galu galā, ne pa svešu naudu dzeru...., ja nekas neizdodas, tāpat sanāks laba pieredzīte un viens kārtīgs invertors no 12V uz 220V kurš būs ekonomiskāks par veikalā pirkto :) Ja jau kaut ko dari, tad tanī brīdī ir gan jātic idejai lai rokas nenolaižas un optimisms nepazūd, tā nu ņemos pa savu celli, uzšmorēju arī video :

http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/Replica_zpsggm4a0um.mp4

PS. video rāda, ja uz to iet caur googli, nezin kādēļ pa tiešo nedod saiti. emotion

Rasksta sākums tiem kuri neiebrauca par ko iet runa : http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Spole-/742196

Tālāk raksts bildītēs.

« 1  2  3 »
1140 0 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Vai sita uzparikte nav pretruna ar energijas nezudamibas likumu?

3 0 atbildēt

Soreiz, Tu kaut ko megini sarezgit, "parakajies" pa netu, atradisi vienkarsa augstsprieguna generatora shemu(multivibrators no diviem laukiem+tv augstsprieguma trafinss)+pati Teslas spole, tadu spriksteli "velk, ka bail paliek.

2 0 atbildēt

uztaisi rakstu par to kaa uztaisiit metaala detektoru maajaas. buutu forshi

4 2 atbildēt

Neesmu gan, tikai vienkāršs praktiķis  emotion

2 0 atbildēt

Pa lielam jau tiku skaidrībā, vismaz galvenajos vilcienos, vadu garumi garumoti pecīzi, ar rezonanses taustīšanu bija problēmas, nu jau tiku pie oscilogrāfa un varu čakarēties tālāk emotionsmi:

2 0 atbildēt

Paldies! Super! Pirms kādiem gadiem bija labs veikaliņš J.Asara ielā, pagalmā, starp Augšielu un Pērnavas ielu. Bet šobrīd tur uzcelta jauna ēka un nezinu, kur palicis tas veikals. Tur strādāja atsaucīgi vīri. Viņi pēc katalogiem atrada analogas detaļas. Tur pirku gan testeri, gan labus lodāmurus un citas palīgierīces.

2 0 atbildēt

Saprotu, ka vēl neesi nonācis līdz vēlamajam rezultātam, bet vai es pareizi saprotu, ka vēlamajā rezultātā, tu spēsi gan uzlādēt atpakaļ aķi, gan pietiks vēl kādam energo patērētājam?! emotion

2 0 atbildēt
Man vispar shi stelle ir tumsa bilde.
2 0 atbildēt

Vienmēr esmu apskaudis cilvēkus kuri tik labi saprot elektrību..... pašam sanāk bieži ka vajadzētu to saprasšanu, taču galu galā jālūdz palīdzība emotion

1 0 atbildēt

Labais. Lai veicās.

1 0 atbildēt

Uztaisi tesla-coil!

1 0 atbildēt

Ar šito var tak arī telefonu lādēt,vne?emotion

1 0 atbildēt

Saša ja Tev ir baigi garlaicīgi varu aizvest savu autiņu uzfrišināt (par atlīdzību)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ui, vajadzetu pie Tevis aizgazt, paskatit un saprast, kadu agregatu Tu megini uzkombinet.

0 0 atbildēt

Rakstisu vel reiz, nesapratu, ko tu gribi uzkilet, ja teslas spoli, kam Tev vajag invertoru no 12v uz 230 v, Teslas spolei izmanto augstsprieguma generatoru-12v- 18000(25000)v+dzirskstelsprauga(neparprast ar citam spraugam), augstsprieguma kondikis un Teslas spoles tinumi,+ kartigs zemejums, man izdevas uz "sitiena", istaba bija pilna ar zibeniem.

0 0 atbildēt