local-stats-pixel fb-conv-api

Spokam - 50231

Raksts pacelts.

Vakar beidzās ieilgušais stress sakarā ar divvalodības referendumu. Darīts - akmens no pleciem nost,vismaz uz kādu laiku. Tā nu šodien skatos man Spokos mazā jubileja, apaļas 50 dienas. Sieviņa mani jau tā par spoku saukā, tādēļ sadomāju uztaisīt sev mazu surpraiz , savam priekam. Nogāju darbnīcā un sāku darboties. Ar tēmu bija apmēram skaidrs, ja Spoks tad jābūt Spokam. Kā jau iepriekšējā rakstā minēju, talanta man nav un zīmēt es neprotu, tādēļ izmantoju materiālu kas bija pa rokai.

3507 14 231 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 231

0/2000

Malacis...un vsp baigi forsi, ka ir šādas iemaņas...Mani šodien spoki.lv apsveica ar 2 gadu jubileju spoki.lv majaslapaa...730 dienas jau esmu šeit :)

2 0 atbildēt

ļoti labi emotion

2 0 atbildēt
Tev padodas
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Un ko man darit uz 550 dienu :DDD

1 0 atbildēt
wh avatarswh

Galvenais,ka pašam prieks.

1 0 atbildēt

nice touch

1 0 atbildēt

Nice :)

1 0 atbildēt

Arī izpildīju savu pienākumu pret senčiem, kas cīnījās, lai mēs dzīvotu neatkarīgā valstī un nobalsoju PRET! Katrā ziņā - malacis, centies esi tāpēc likšu + ;) Tākā zinu kādi mums ir tie jaunie meistariņi - halturički, zināšu pie kā vest taisīt savus ratus, jo jau dr.lv un spokos pārliecinājos, ka esi vecis uz goda un dari darbu uz visiem 100%.  

1 0 atbildēt

Tev, Zvēru Pavēlniek, arī daudz veselības !  Skatos, vai tik Tevi māte Daba uz kaut ko nav apdalījusi, ja jau Tu tik ērcīgs pa dzīvi klumburē ?  emotion  un nedod dievs Tev dzīvē tik daudz sūdiem cauri iziet, cik es esmu izbridis.

1 0 atbildēt

"...un zīmēt es neprotu"    Yeah right :D This i awesome.emotion

1 0 atbildēt

Tā sanāk  emotion

1 0 atbildēt

wo :O ows 

1 0 atbildēt

Tā tik turpināt!+

1 0 atbildēt

emotion 

5 4 atbildēt

Iemet spoku izsolē!! :)

0 0 atbildēt

Ja man kādreiz vajadzēs pārkrāsot autiņu, zinu kur vērsīšos.

0 0 atbildēt

raksts ārkārtīgi pozitīvs =)

0 0 atbildēt
Es esmu 527 dienas vecs un redzkaads man ir liimenis! :D Lai gan es nebiju sen gaajis spokos. /u jau stabili tagad eju kaadas 5 nedeelas.(bet no telefona, un no telefona nevar ielikt rakstus!Vismaz no maneejaa ne!)
0 0 atbildēt
Tev padodas
0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »