local-stats-pixel fb-conv-api

Rokudarbs - Jo esam taču Latvijā.5

94 0

Sveiki, Labvakar vai Labrīt - Kā kuram.

Gribu visiem teikt - čau, sen man nav bijuši raksti, jo biju aizņemta ar mācībām, sportu un kontroldarbiem - tie visiem nepatīk.

Tātad raksts nav par mani, bet gan šo rokudarbu. Cepurītes adīja pat tāpēc lai sūtītu uz Angliju manai māsai. Un jā, šo brīnumaino darbu adīja mana mamma. Uzadīja gan man, gan māsai, gan pusmāsai no Anglijas. Katru savā rakstā un ar savu odziņu. Lai par daudz nerunātu - drīzāk nerakstītu, es ieliku šīs bildītes. Atvainojiet kad tik maz, jo cepurītes ir jau novalkātas un kamēr ieliktu datorā tas prasītu vēl laiku, bet laiks ir laiki Spokos !!!emotion

Ja kādam jaukam, laipnam un Latviskam Spocēnam šādu cepurīti gribas lai pārējie to ieraugot noelšas - Vau ! Cik tev smuka cepure ! Ir iespējam pa privāto sarunāt kad tādu vari iegūt arī Tu. Tev tikai būs jāizvēlās rasts, krāsa (Par cenu vienosimies, rakstu varēs arī neizvēlēties tik pateikt aptuveni. Jo grūtāks raksts, jo lielāka izmaksa) un jāpasaka uz kuru laiku. Par cenām vienosimies un arī par piegādi ( Vai pa pastu, vai satikšanās un nodošana rokās )

Tā nav sava veida reklāma ! Tikai parādu uz ko maa mamma ir spējīga !!!!

Jauku dienu un ja kas nepatika via turpretīm patika raksti komentārā !!!

94 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Jaukas! emotion Nodod mammai sveicienu un pasaki, ka vinja ir ljoti gaisha , chakla un izdomas bagaata emotion 

Veelos to, kura saaniski emotion

1 0 atbildēt

Pff, un es jau domāju, ka pats uzadiji. emotion

1 0 atbildēt
Ļoti skaisti. Es pati vēl neesmu adījusi iekšā rakstus. Jāpamēģina būs. emotion
1 0 atbildēt