local-stats-pixel fb-conv-api

Praktiskā latviete(1) SUPERPEĻŅA!!!11

81 0

emotion

Spokos daudzas lietas nezinām, jo katru dienu taču visu informāciju nepagūstam izlasīt, kamēr tā ir priekšplānā. Arī man tā gadījās. Nesen atpakaļ ieraudzīju savā profilā jaunu medaļu Masons un biju pārsteigta, jo nekādās brīvmūrnieku biedrībās nesastāvu un par ko vēl konta izrakstā +1000 cepumu. Kopīgajā medaļu sarakstā un TOP-ā arī nav.

Beidzot atšīfrēju, ka labajā ekrāna pusē, ja atveru noteiktas kategorijas rakstu, ir zem zila fona medaļa un saraksts, kas šajā nedēļā cīnās par attiecīgo medaļu. Katru dienu apbalvo pirmos desmit - pirmakam +1000, katram nākošajam par 100 punktiem mazāk. Vērtē tikai pēc raksta unikālajiem skatījumiem.

Es kā praktisks cilvēks, nākošo rakstu apzināti uzrakstīju šajā kategorijā, jo tur bija tikai 4 dalībnieki un sapratu, ja kaut viens apskatīs manu rakstu, par to man ieskaitīs+ 600 punktus.Tā arī bija. Nu jau vakar bez pūlēm pakāpos uz 2. vietu un kontā šorīt atkal +900 punkti.

Pirms stundas pārlūkoju visas rakstu kategorijas. Tādi brīnumi notiek daudzās. Pievienošu bildītes (varbūt kādu esmu izlaidusi). Iesaku izmeklēt kategoriju, kur maz dalībnieku un uzrakstīt tur savu rakstu. Peļņa garantēta.

Varbūt kāds var pateikt kur meklēt šīs akcijas sīkāku skaidrojumu. Cik ilgi tā darbosies?

Šo vienkāršo rakstu uzrakstīju, lai pārliecinātos, ka arī vienkāršie raksti piedalās akcijā !

81 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Bija cepumu nedēļa http://spoki.tvnet.lv/iesaka/Cepumu-nedela-sanem-VEL-vairak-cepumus/771078

Laikam tā nedēļa ievilkusies garumā emotion

10 0 atbildēt

Vienas medaļas pietrūkst - nejēga, tiem kas ir miskastē un savāc visvairāk mīnusu, prēmija -1000 cepumu emotion

6 0 atbildēt

Laba reklāma emotion

5 0 atbildēt

Ej tu nost, cik neticami. emotion

4 0 atbildēt

Un es tieši šodien prātoju, kas tas par Masonu bonusu konta izrakstā emotion

2 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Visas izņemot Latvijas Politika biju jau pasen ievērojis.Es domāju,ka tās ir tādas slēptās or something medaļas.Iepriekšējos komentāros minēja cepumu nedēļu,varbūt jaucu ,bet manliekas,ka vismaz arheologs,pedrotrollis un transformers bija jau krietni pirms tamemotion

0 0 atbildēt