Šeit būs ,takā māciba ,ka sākt nodarboties ar polimēr mālu.
skatamies
Šeit būs ,takā māciba ,ka sākt nodarboties ar polimēr mālu.
skatamies
Tātad,vajadzēs pašu materialu,jeb polimērmālu
Ir vajadzīgi ari visadi ,tādi verķi ,bet es taisu ari bez tiem ,jo negribu tērēties.
Veidojam ,to kas patīk
Un beigās cepjam 110 grādos ,atšķirībā kā rakstīts uz iepakojuma Var cept parastā krāsnī.
Latvijā polimermāls ir diezgan dargs piem. Albā ap 1,40 takā nedrīkst būt izšķērdīgiem.
Tātad polimērmāls ir ķīmiskas izcelsmes masa kas cieta paliek karsējot temperatūrā kādu norādījis ražotājs.
Un no šī izriet pats pirmais nosacījums - polimērmāls ir *INDĪGS un ar to strādājot ir jāapietas uzmanīgi, stingri jāievēro ražotāja norādes.
Starpcitu nodarbojos ar šo lietu jau 2 gadus,varat jautāt komentāros
Esmu dzirdējusi ka cepjot izdalās indīgas gāzes un tā iemesla dēļ vairs cepeškrāsnī ēdienu nevar cept. Tā ir patiesība?