local-stats-pixel fb-conv-api

Pasākums...79

Redz kāda sanāca sakritība, pats uz pakaļas, Spokos man šodien apaļš gadiņš :) Gads riņķī, kaut kāds samocīts un pagalam šķībs man tas izvērtās, negribas to pat atcerēties... Labi ka ir Spoki kur var atslēgties un atiet no visiem kreņķiem :) Nedaudz padarbojos rakstiņu taisīšanā, pa šo laiku arī daudziem spokiem reāli palīdzēju ar dažādām dzelžu likstām tikt galā.

Nesen te saņēmu SpokuPavaara vēstuli ar aicinājumu pieslēgties labdarības acijai, pieminēja mani savā rakstā. Ko darīt, ja jau tāda lieta lai notiek, principā jau tādās akcijās nepiedalos, ja kādam vajag tad pa tiešo pats cilvēkiem palīdzu kā māku un varu. Ideja visnotaļ atbalstāma, kā var nepiedalīties, varu pabraukāt un saziedotos maisiņus no spokiem savākt pa savu galu kur dzīvoju, var arī kādu desmitnieku kopējā katlā iemest zinot ka tiešām tas pēc nozīmes līdz adresātam aiziet. Īpaši neiespringu, bija vesels lērums arī ar saviem darbiņiem ar kuriem jātiek galā, bet iespēju robežās nolēmu pieslēgties.

Ar bildēm man pašam pašvaki būs, lielumu nosūtīju SpokuPavāram galvenā raksta tapšanai, šo to nosūtīju MJ, dažas vēl Muhinam nosūtīju lai katram kaut kas tiek ko rakstiņiem pievienot. Tā nu nāksies iztikt ar to kas pāri palika lai neatkārtotos bet iztrūkumu kompensēt tekstā. Tā nu vislabāko nodomu vadīts nedaudz iesaistījos pasākumā, organizātoriem savas rūpes, es tā, pamazītēm... šeit vēl pāris videolinki ko iefilmēju pasākuma dienā:

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Pasaakums_I_zpsf4d5c7bf.mp4.html

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Pasaakums_II_zpsc7c99747.mp4.html

« 1  2  3 »
675 3 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

vajadzēja sieviņu arī ņemt līdzi, lai redz, kādās "meitās" biji :D

2 0 atbildēt

Ja var jautat kur SOS bernu ciemata tas ir?

2 0 atbildēt

4. bildi gan ņem ārā, vai arī aizkrāso tos cipariņus,  šārēt visu personīgo informāciju ar pers. kodiem tik publiskā portālāemotion ne jau visi apmeklētāji te tendēti nodarboties ar labdarību

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

pirmstam lasīju ar prieku šo rakstu,bet tagad esmu vīlies spoku pavārā,likās lādzīgs un izpalīdzīgs čalis,bet izrādas, ka tāds šarlotāns un krāpnieks vien bija.emotion

0 0 atbildēt

būtu katram garāžā kompis ar netu..  emotion

0 0 atbildēt

Malači! :)

0 0 atbildēt

Izsaukuma zīme. īsāk - detaļas, mazums kas var gadīties vienmēr jānodrošinās :))

0 0 atbildēt

klaviatuura kaa man :D 6ls elkoraa

0 0 atbildēt
@MakeMeGoAway, mosh klingeris?!xD
2 2 atbildēt

Ši tik aktīvi dzīvojot,negribas dažreiz visu galdu apgāzt un riktīgi nodot pa bundžām?

0 0 atbildēt

Bet tas, par ko es visās bildēs brīnījos ir tas: vai tik tiešām šie bērni tur ir tikai kādi 10?

0 0 atbildēt

viens i burtiņš pa daudz ? :D

0 4 atbildēt