local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteigums mazajam zaķim60

Labāk mazāk mūldēt un vairāk darīt , skatamies bildes :)

« 1  2  3 »
1356 6 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

interneta dirsēji!! pāši kādreiz kaut ko esat uzmeisterojuši? cilvēks reāli savām rokām kaut ko paveicis, a jūs te viņu nokrāmējat. puse no jums droši vien neko vairāk par datoru nav redzējuši! pat āmuri rokā nav turējuši! 

malacis!! mazajam zaķim droši vien prieks neviltots!!! emotion

21 0 atbildēt

Skatos un brīnos no kurienes tik daudz gudrie saradušies? Visi zin tik gudri spriest, pamācīt, bet paši neko smagāku par savu ''draudziņu'' rokās nav turējuši un vienīgais ko ir uzmeisterojuši ir ''The Sims 3'' , savu māju uz PC.

Dieva dēļ netēlojiet pārgudros Dalailamas. Autors malacis, rokas no pareizās vietas izaugušas emotion

21 1 atbildēt

"Tu parādies un topi nojaušams - darbā". Kaut vairāk atrastos drosmīgo, kas iepazistinātu ar saviem labajiem darbiem.

17 0 atbildēt
Vislieliskais ir vienkāršs, Skaista gultā
15 0 atbildēt
Super darbiņš. Tā tik turpini uz priekšu. Un jūs "gudrie" kaut reizi būtu pateikuši kādam ko labu neviss tik mētājušues ar gudrībām. Paši noteikti būtu par slinku lai kaut plauktiņu uztaisītu.
15 0 atbildēt

Zelta rokasemotion

7 0 atbildēt

Hmm skaisti jau emotion es vienīgais ceru, ka krāsoji ar kādu ūdens bāzes krāsu... emotion

7 0 atbildēt
Ir O.K. Neesmu galdnieks,bet meistaru atpazīstu.emotion
5 0 atbildēt

Plus vēl skatos, ka komentāros runa iet par darba drošību. Šajā gadījumā viss ok. Brilles, respirators, netiek bīdīts ar roku. Vienīgais, kas noteikti un obligāti ir jāievēro, NEKAD UN NE PIE VIENA DARBA GALDA, IEKĀRTAS, NELIETO CIMDUS UN APĢĒRBAM IR JĀBŪT PIEGULOŠAM, PIEDURKNES VAI NU UZLOKA, VISPĀR BEZ VAI PIEGULOŠAS!!!!

Un kā jau iepriekš minēju, bez savienojumiem, tapām, nekas tur labs nesanāks, nekas labāks par poļu mēbelēm. Pēc pāris mēnešiem varēsi redzēt kā tā gulta ļurkājās uz visām pusēm!emotion

5 0 atbildēt

pastrādā uz jumtiem ...tad dziedāsi citu dziesmu emotion

4 0 atbildēt

Varu nedaudz pastāstīt par apdari, tas tā zināšnai. Skatos, ka nemaz neslīpēji, bet tas būtu jādarā, kaut arī tas ir saplāksnis. Kapēc tas ir jādara? Tapēc, ka kokam ir tāda nelāga tendence, samitrinot tas paceļ plūksnas, it iīpaši, ja tas ir lapu koks. Arī skuju koki to dara. Attiecīgi, pirms krāsošanas, lakošanas, tas ir jāsamitrina ar ūdeni, viscauri, tad atļauj tam nožūt un tad jāslīpē, Ja to nedarīsi pirms lakošanas vai krāsošanas, tad nolakojot vai nokrāsojot virsma nebūs perfekti gluda,tā būs raupja. Nav nozīmes tam vai izmanto krāsas, lakas uz spirta vai ūdens bāzes, plūksnas tāpat būs. 

3 1 atbildēt
Awsome work!
2 0 atbildēt

Nē es parasti skrūves nelietoju uzspļauju un lieku nožūt emotion

2 0 atbildēt

skaisti.

cik izmaksāja viss materiālos, lai sanāktu tāds galadarbs?

1 0 atbildēt

Jūs esat "karstie igauņu puiši". Viens pārspīlē, otrs to ņem dikti personīgi pie sirds.

Mans viedoklis:

Maliņas protams derēja noslīpēt, jo frēzētas malas met pūku, bet no tā neviens gan nav nomiris. es parasti noslīpēju pirms krāsošanas un nedaudz pēc pirmās kārtas. ja plaknes ir ar īpašu materiālu, tad mierīgi var neslīpēt. Reizēm gan tās filmas ir pa daudz gludas un prasās nomatēt, bet šis laikam nav tas variants.

Par tapām, manuprāt, var būt var nebūt. Mēbeļu skrūve man šķiet nav neko sliktāka pa tapu. No bildes nevarēja īpaši labi saprast kāda tā ir bet gan jau mēbeļu skrūve.

Par palīglīdzekļiem runājlot - tā katra individuāla lieta. "Īsti vīri" pat krāsojot respirātoru nelieto. Es domāju, ka nav ko cepties ja kāds ko lieto vai nelieto. ir cilvēki, kas ir pieraduši visu darīt ar cimdiem. Ja cimdi ir veseli un pieguļoši - kāpēc ne?

p.s.

Mēs vienreiz darbā ierēcām pa praktikantu, kas pie 12 vai 5 volu pārveidotāja strādāja ar gumijas cimdiem, bet ja puika jūtas drošāk, ko ne?

1 0 atbildēt

Nu vienkārši prīmā, kā mans opis saka emotion emotionemotion

1 0 atbildēt

Super!

Zinu, ka tās līstiņas ir labi ar auduma lenti savienot kopā, vnk nekustās un vēlāk vieglāk pārvientot.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

  emotion   ar lobziku jau smuki rozā, kurš pirx, cirx?  emotion  

0 0 atbildēt

nu ar tādu galdniecības iekārtojumu es arī šādu uzmeistarotu emotion šad tad pietrūkst daži no redzētajiem instrumentiem emotion

0 0 atbildēt