local-stats-pixel fb-conv-api

Par karu Ukrainā.0

Ukraina ir milzīga un miermīlīga valsts. Kopš 2014. gada Krievija ir okupējusi Luhanskas un Doņeckas apgabalus un Krimas pussalu. 10 gadus kopš konflikta sākuma Krievija turpina karu pret Ukrainu, izraisot katastrofālu humanitāro krīzi Ukrainā. Krievijas karavīri iznīcina Ukrainas vēsturi un kultūru. Krievijas karavīri iznīcina Ukrainas muzejus, galerijas un baznīcas. Krievijas karavīri nogalina neapbruņotus civiliedzīvotājus. Krievijas karavīri izvaro sievietes. Krievijas karavīri kaitē Ukrainas dabai. Krievijas kara noziegumi Ukrainā ir bezdievīgi un zaimojoši.

Dievturi (latviešu pagāni jeb pagāni no Latvijas) nosoda Krievijas karaspēka pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, kas notika 2022. gada 24. februāri. Šajā grūtajā laikā dievturi lūdzas par Ukrainu. Dievturi lūdz par Ukrainas tautu tagad. Dievturi lūdz par mieru.

Es zinu, ka Ukrainas Republika atbrīvos Luhanskas apgabalu. Es zinu, ka Ukrainas Republika atbrīvos Doņeckas apgabalu. Es zinu, ka Ukrainas Republika atbrīvos Krimas pussalu. Ukrainai ir jāuzvar. Krievija ir jāaptur.

Es lūdzu visus senos Baltijas Dievus un senās Baltijas Dievietes par Ukrainu. Es lūdzu Dievu Pērkonu, Dievieti Laimu un Dievieti Māru par Ukrainu. Mana ģimene nevēlas karu Ukrainā.

Izsaku visdziļāko līdzjūtību it visiem, kuri cieta no kara.

Ar cieņu, Latvian pagan

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000