21

 271  0

Mans pagājušā gada atklājums bija tomāti ar antociānu - brūnie un tādi ar tumši violetiem pleciņiem. Antociāns ne tikai izdaiļo tomātiņus, bet arī ļauj labāk redzēt tumsā, palēnina novecošanās procesus, aizsargā pret dažādām infekcijām un rūpējas par gremošanas sistēmas veselību, kas arī ir jauki un pozitīvi. Veikalos no šīm šķirnēm gan var dabūt tikai Zilo rozi, kura ir ļoti vēlīna un pēc garšas ne visai, bet Latvijas tomātu kolekcionāriem ir krietni daudz šo šķirņu - internetveikali ir gan dārzniecībai neslinko, gan Tomatugalaktika Valdim Pūliņam.

Šie tomātiņi vairāk garšo pēc augļiem, nekā tomātiem un gandrīz neslimo.

Komentāri 21

0/2000

Es likšu plusu - tāpēc ka ari ņemos ar šo ! Bet nu tads skaistums man nav pieejams !   

 13  0 atbildēt

Es varu tikai savu plusu piemest klusuciešot, jo man nekā tāda nav

 10  0 atbildēt

Prieks par Zaļajiem Pirkstiņiem ...

 8  0 atbildēt

Taada sajuuta, ka biju tur pie Tevis un visus nogarshoju, mnjammm! Paldies par baudiijumu!   

 6  0 atbildēt
Tomāti ir mana dzīve. Gardi gan!
 2  0 atbildēt
Mm pa smuko 😉! Pilnīgi sagribējās iecirst zobus kāda tomatiņa.
 2  0 atbildēt
Labs!
 2  0 atbildēt

Super, kā ar vērša sirdi? Amarozo? Vai plūmju tomātiņiem? Man šī tēma tuva, vēlos uzzināt nedaudz vairāk! Kā tiek audzēti utt!! Pastāstīsi lūdzu! paldies un jauku dienu!  

 2  0 atbildēt

man vienmēr ir garšojuši puszaļi tomāti, tāpēc siltumnīcās ar gatavajiem mani droši varēja laist iekšā, bet ja tikai nācās raža, tad gan teica, ka tomātu nav.

 2  0 atbildēt
Super.man pat siekalas mutē sariesās. No manis +
 2  0 atbildēt

Man visvairāk arī patīk tie pirmie, gan melnie, sarkanie, gan arī dzeltenie!

 0  0 atbildēt

Man mīļakie ir tie vienīgie poļu kurus var nopirkt veikalā...   

 0  0 atbildēt

  

 0  0 atbildēt

Pāķi.

 3  4 atbildēt