local-stats-pixel fb-conv-api

Mans diplomdarbs.65

Hei, hei! Šodien man ir iedvesma superoriģinālrakstam. :D cepumi jau kaut kā jāpelna..kāpēc lai ne ar savu mākslu. Maijā pabeidzu mākslas skolu. (Varētu domāt, ka tur vien dzīvoju - pabeidzu mūzikas skolu, tad mākslas skolu, joprojām tur apgrozos, hehe.. )

Kā jau ierasts, mākslas skola beidzama ar diplomdarbu. Nolēmu veidot lielformāta gleznu. Man ir vēlviena liela glezna krājumos, tapusi īsi pirms diplomdarba, to jūs varat apskatīt rakstā Tā viņa tapa..

Bet nu par šo te. Man negribas ļoti daudz rakstīt, tāpēc pieļauju, ka piedosiet, un tie, kuriem būs entuziasms uzzināt ko vairāk, izlasīsiet manis uzrakstīto diplomdarba aizstāvēšanas runu 1. un 2. attēlā. Tiem, kuriem daudz lasīt nepatīk, droši ķerieties pie bildes nr.3, kur sākas krāsainā daļa.

Par parametriem, lai jums būtu ideja, cik tas viss ir liels vai mazs. Pamats - audekls, 90x90. Krāsas - akrilkrāsas.

P.S. Rakstu apskatot pirmskatā, secināju, ka superorgos bildes tomēr ir briesmīgi nepārskatāmas, piedodiet. Statusu uz vnk oriģinālrakstu gluži negribas nomainīt, jo viss saturs tomēr mans.. emotion

960 0 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Desmitnieku. emotion

0 0 atbildēt

Nu jau divus gadus vairs nemācos, raksts ir pacelts. Tu tāpat nezinātu, kur tāda vieta atrodas, pat ja es nosauktu. emotion

0 0 atbildēt

Atvaino, jau bija jautājums par to. emotion Bet, man tāpat ļoti patīk. Ideāls darbs.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »