local-stats-pixel

Lai, Jauno gadu gaidot, nesasulojas rasols!14

 425  0

Lai gan protam gatavot daudzus jaunus ēdienus, vecuvecais rasols, jeb rosols vecā gada vakarā tiks celts galdā daudzās ģimenēs. Viss būtu labi ja rasols nesasulotos. Bieži vien pēc vairākām stundām tas pārvēršas biezā putrā. Ļoti labi var šo parādību novērst, daļu kartupeļu aizvietot ar vārītiem sīkajiem makaroniem. Garšu makaroni rosolam nepasliktinās, vairums pat makaronu klātbūtni nepamanīs. Sīkos makaronus jānovāra pusgatavus lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim karoti eļļas un nedaudz sāli. Atdzesētus tos piejauc rasolam, tie briedīs un uzsūks lieko šķidrumu. Sen jau šo paņēmienu atradu vāciešu receptēs. Vācieši savās rosolu receptēs bieži pilnībā aizvieto kartupeļus. ar makaroniem.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Paldies emotion

 21  0 atbildēt

Parbaudishu.Viens otrs tavs raksts man ir pieglabats,tapat turpini,tev sanak.

 7  0 atbildēt

Es parasti pielieku vairāk majonēzes rasolam, nevis tikai skābo krējumu un man nesasulojas. Tad tikai nākamajā dienā pievienoju vairāk majonēzi, lai 'atsvaidzinātu' salātus. Man tāda pati problēma bija, kad pievienoju tikai krējumu. 

 6  0 atbildēt

Lai nesasulojas.. APĒD emotion

 6  0 atbildēt

Par rosolu noteikti pameiģināšu.Paldies!  emotion 

 5  0 atbildēt

Meita, kā svinēsi jauno gadu?

-pīpēšu, dr*zīšos, dzeršu šņabi, ēdīšu rasolu.

-Koooo?

-Joks, rasola nebūs.  emotion 

 2  0 atbildēt
Dārgai autor! Pret gliemežiem neiedarbosies ,viņiem tieši pretēji garšos ,nu un pat nemēğini man iestāstīt , ka man nav taisnība ,jo man ir!
 0  1 atbildēt