local-stats-pixel

Kūpinātava no veciem dēļiem28

411 1
Reklāma
Reklāma
411 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Termometru ieteiktu likt nekustīgajā daļā, jo laika gaitā no vibrācijas sāk rādīt par kādiem grādiem 10 - 20 nepareizi. Tajā pamatā zem kūpinātavas būtu lietderīgi ielikt kādu bļodu vai bleķa plāksni drusku ielocītu , kur taukiem notecēt un viņus būtu ērti savākt, tas arī ir viens no aizdegšanās iemesliem jo laika gaitā viss piesūcās ar taukiem un tad ja uzrauj liesmu, tad attāa! Katrā ziņā savai lietošanai labs! Mani komplimenti par prasmi darboties! Lai visiem jauki svētki! 

9 1 atbildēt

Mums laukos ir kūpinātava no akas groda... Superome pati uzbūvēja. 

7 0 atbildēt

Man ir vnk vecs ledusskapis ar izrautām iekšām, bet funkcionē tāpatās labi. 

Termometru prātīgi, ka ieliki, var jau arī uz aci, bet tomēr labak, ka ir. 

5 0 atbildēt

baigais malacis

4 0 atbildēt

ideāli

4 0 atbildēt

ļoti labiemotion

4 0 atbildēt
Veco ledusskapju restes ir labas-t.i. Plaukti.
3 0 atbildēt

Ieteikums aukstai kūpināšanai: https://www.youtube.com/watch?t=233&v=0g_XvxUoY3c

3 0 atbildēt

super,+ vel Ligoo tuvojoties,ideals raksts ! 

3 0 atbildēt

Man bail no šādām koka kūpinātavām, tāpēc ka bijusi negatīva pieredze, ka zivtiņas nokūp kopā ar visu kūpinātavu! emotion Tāpēc savējo uzmetināju no 4mm dzels plāksnēm! emotion Bet visā visumā ja prātīgi kūpina tad ideja super. emotion

3 0 atbildēt

Kruti emotion

3 0 atbildēt

Karstie kūpinājumi noteikti padodas labi, bet kā ar aukstajiem??

2 0 atbildēt

Restes kūpinātavai sanāk baigi labas no veclaicīgajiem drāšu žogiem. Man ir tāda uztaisīta, bet kalpo tā reste jau entos gadusemotion

Bet labs darbs, kas padarītsemotion 

2 0 atbildēt

aukstā kūpināšana? Man ar plāns uzčinit kūpinātavu lai var jūrā saķertas butes labi nokūpinat, bet vēl nevaru saņemtiesemotion

2 0 atbildēt

Labs darbiņš emotion

1 0 atbildēt

Labs variants.

Tikai atceries vienu lietu - tā kā ir koks, tad vari kūpināt tikai to, ko pirmajā reizē ieliksi - ja zivis, tad tikai zivis, ja vistu, tad tikai vistu, utt, jo zivij paliks smaķelis, kurš piesūksies gaļai, vistai, cūkai, un citām gaļām ir citas temperatūras. 

Lai garšo paša kūpinājums.

1 0 atbildēt

Ir ok ka kaut ko dari. Bet piedod ja spriež pēc kvalitātes abas rokas kreisās. Nekas personīgs. Nedaudz rūpīgāk nākošreiz. emotion 

1 0 atbildēt

Vienkārši un praktiski, bez lieka iespringuma.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt