local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uztaisīt kāpnes 3. daļa17

Šis būs tāds, kā pēdējais raksts par kāpnēm pirms pauzes. Pa lielam viss ir gatavs izņemot margas, šobrīd uzstādīt margas nav iepējams, jo vispirms jāsariktē otrā stāva telpas un esmu uzstādījis tādas kā pagaidu durvis kuras neļaus remonta laikā netīrībai noļūt dzīvojamās telpās, kuras traucē uzstādīt tad šīs margas.

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Ka-uztaisit-kapnes-1dala/780277

http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Ka-uztaisit-kapnes-2dala/781452

« 1  2  3 »
430 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Raksts foršs ! noderīgs ! man patika emotion 

6 0 atbildēt
Smalki emotion Es gan kasu sev aiz auss pa to finierējumu. Māc bažas pa pakāpienu malām. Bet nu cerams, ka es velti pa to satraucos.
3 0 atbildēt

Ļoti līdzīgas trepes es taisīju kaut kad pirms gada.

Šeit, pievienotajā linkā vari apskatīties pakāpiena konstrukciju http://guntars.neodeco.lv/. Paskaties arī 3D vizualizāciju! Ielādējas gan lēni, bet ja neskatās telefonā - tad tas prasa apmēram 20 sekundes emotion

Tikai uz montāžas līmi vien tev tie pakāpieni ilgi neturēsies! Bet pēc tam, varēsi iefrēzēt tādas tapas kā man (vai līdzīgas) un viss būs tip-top.

Galvenais, lai neviens nenokrīt ar vīsu pakāpienu, kad tas atlīmēsies emotion

Bet darbs izraisa cieņu, malacis!

3 0 atbildēt

Neko nesapratu un, ceru, kāpnes nekad nenāksies taisīt, bet baigais malacis esi, ka ieliec kaut ko tik praktiski noderīgu. Gan jau kāds prasmīgāks cilvēks (vai clvēciene) par mani sapratīs. Malacis! To arī gribēju pateikt!

2 0 atbildēt

Visu cienju,smalks darbs.

1 0 atbildēt

Kāpnes pa lielam ir diezgan augsta pilotāža galdniekiem, paskatoties cenas veikalos - apm. 100eiro par pakāpienu. Ja man vajadzētu būvēt kāpnes, es drīzāk uzmetinātu no dzelzs emotion kokapstrāde nav mana stiprā puse emotion liels pluss no manis +

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

ir okey.Darbs tiesam ielikts pamatigs .Pats ari esmu taisijis kapnes,bet drosiibas peec es gan uzliktu uz 16 mm koka tapam +montazas lime.+ no manis

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Nja, par finierēšanu sajēgas tev maz, kā jau pierādījās tavos iepriekšējos rakstos, tam mīkstajam kokam ir tendence uz plaisu, un ļoti bieži tas parauj līdzi arī nažfinieri... Skumīgi, ka šādi eksemplāri taisa kaut ko no koka.
1 2 atbildēt