local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izgludināt apģērbu BEZ gludekļa?!5

355 1

Nu gan jau ka ikvienam dzīvē ir nācies izbaudīt apģērbu gludināšanas priekus, bet, ja tāds prieks vēl nav bijis, tad noteikti būs - mamma to tavā vietā drīz vairs nedarīs. Tie, kas to zin, noteikti piekritīs, ka tas nebūt nav tas foršākais darbs. Kamēr tev šķiet, ka viena puse tā kā būtu, tu ķeries pie otras puses, bet tikmēr tā pirmā izskatās, itkā tur nekas nav darīts, un tās locījuma vietas, pogas un citas jebļas. Ja tev nav gludināmā dēļa, tad situāciju tas padara vienkārši neciešamu. Tādos brīžos atliek uzvilkt saburzīto T- kreklu, un cerēt, ka zemes pievilkšanās spēks darīs savu.
Ja nu tomēr tu tagad smīkņā, un saka, ka gludināt neprot tikai mīkstie, var gadīties, ka pa rokai nav gludekļa vai elektrības, bet svārki vai uzvalks izskatās šausmīgi, tad šis variants noteikti arī tev noderēs, ne tikai tiem, kuri gludekli ciest nevar, un uzskata par ļaunāko ienaidnieku.

355 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Say, what?  emotion

8 0 atbildēt

Tā kā gludināšana aizņem baigi daudz laika, kura man jau tā ir diez gan pēdējā laikā, tad es no mammas iemācījos vienu citu triku... Kad drēbes ir izmazgājušās, tās vajag smuki salocīt slapjas, lai pastāv kādu stundiņu vai divas. Drēbes "nopresēsies" un saburzījumu vietas arī pazudīs. Un tad var karināt, lai žūst. 

2 0 atbildēt

Kamēr pats/i nebūsi izmēģinājis, neticēšu! emotion

1 0 atbildēt

Ir viens variants kas gan vairāk strādā uz biksēm un džemperiem. Protri,pirms drēbju karināšanas uz veļasauklas,tās vajag izgriezt uz otru pusi un nokratīt. pēctam met tik virsū uz auklas un žāvē...

0 0 atbildēt

Cik tad ilgi jākakā? emotion

Plusiņš par to teikumu :"Tikmēr varam ieturēt brokastis vai pakakāt."

Bet raksts arī noderīgs! emotion

0 0 atbildēt