local-stats-pixel fb-conv-api

Gredzens no patrončaulas.24

Sveicināti. Šis raksts ir vairāk eksperimenta atspoguļojums nekā pamācība būvēšanā. Uz šo darbiņu mani pamudināja ierakumu māksla, kas bija ierasta lieta kara laikā garlaikotiem un darīt protošiem zaldātiņiem. Varat ieskatīties manā rakstā "Ekspedīcija 1914-1917" tur ir redzams viens pirmā pasaules kara gredzens pacelts no blindāžas.

Jau labu laiku iepriekš biju savācis mežos izšautās patrončaulas kuras bija saglabājušās vairāk vai mazāk labā stāvoklī. Gredzenam izmantoju lielāku čaulu, laikam no kāda zenītšāviņa un virsiņai- izšautu pirmā pasaules kara Mosina šautenes čaulu. Uz tās bija marķējums 16 (1916.g.) bet tas lodēšanas procesā gāja zudumā. emotion

Rezultāts sanāca tāds kāds nu ir, jo piemēram, gravēšanas instrumenti man vēl jo projām īsti negrib klausīt emotion

« 1  2  3 »
433 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Naissss,diezgan stilīgi :D

8 0 atbildēt

Malaģec  emotion  atgādina kkādus steampunk 

4 0 atbildēt

ar tādu gredzenu kādam ie****,būtu diezgān omulīgi.

2 0 atbildēt

labi, ir ok,  bet pie lodēšanas vēl jāpiestrādā, un gravēšhanas ar štiheļiem arī, bet  visu cieņu, esi procesā un ideja laba vien jau no patronas, vienīgais, materiāls  ļoti daudziem var uz pirksta konfliktēt ar cilvēka ādas izdalošajiem sāļiem,          bet    liels plus par darīšanu,,,     es to saku kā  juvelieris ;)      

2 0 atbildēt

paša gatavotām rotām pavisam cita enerģija ;)   visu cieņu,, 

1 0 atbildēt
Man patīk!
1 0 atbildēt

pārdod, taisi uz pasūtijuma?

0 0 atbildēt

Gribēju pajautāt, kur var iegādāties štīheli un gravējamo frēzi?

0 0 atbildēt

Lodējot nespied stangās, vienkārši uzmanīgi sastutē, ja vajag atbalsti ar asbestu vai labākā variantā ar karstumizturīgo ķieģeli. Un sildi vairāk gredzena apakšu, jo karstums pa metālu pārvietojas virzienā uz augšu, tas, protams, nenozīmē, ka nav jāsilda viss pārējais. Kā arī pietiek izmērcēt detaļas bokarūdenī, nav obligāti jāvāra.

0 0 atbildēt

Reku mans raksts pat Trench art ja kādam sainteresējas paskatīties orģinālos darbiņus

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt