local-stats-pixel fb-conv-api

Eh, kā gribējās uzrakstīt par plikumiem.... Pastiprinātājs.26

Tātad, kailu krūšu un plikumu atkal nebūs ! emotion Sveiciens visiem spokiem, spocenītēm un entuziastiem kuri gaidīja šo rakstu ! emotion Savāksim beidzot to dziedinošā sīnusa signāla pastiprinātāja pakāpi lai ir kur tās mūsu uztītās dziednieciskās spoles pieslēgt un nobeigt šo tēmu.

Principā, mēs varam izmantot jebkādu pastiprinātāju tam signālam, galvenais lai tas labi darbojas noteikto frekvenču režīmā un izejā nepārsniedz 3W jaudu, kā arī nekropļo ģenerātoriņa signālu. Tāpat jāskatās lai signālu neietekmē kaut kādi foni un tīkla sprieguma frekvence. Reiz paeksperimentēju ar vienu lēto ķīniešu adapteri izmatojot to barošanas blokā, uz signāla bija redzami nelieli uzplaiksnījumi, izrādījās, ka tīkla 50Hz frekvence sita cauri. Tad nu patestēju to signālu ar spoli uz sevis. Sajūtas nebija patīkamas, pēc brīža galva palika dulla, tā kā uz sāpēšanu vilka, asinsspiediens uzleca un bez maz vai sirds aritmija sākās. Izmetu to adapteri un palaidu normālu signālu, pēc minūtēm desmit pašsajūta atgriezās normā, bet sapratu, ka tā ākstīties nedrīkst. Esmu savācis un notestējis apmēram pāris desmitus no internetā pieejamām pastiprinātāju gala pakēpes shēmām un no tām tikai trīs uzrādīja labus rezultātus.

Vienu no vienkāršākajām shēmiņām tad arī šodien kopīgi pamēģināsim savākt.

« 1  2  3 »
571 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Ja vien es kaut ko no tā sajēgtu  emotion Bet nu jauki ka dažiem galvā ir tik daudz zināšanu  emotion  respect

19 0 atbildēt

Njāa, es gandrīz pat kaut ko sapratu emotion emotion 

10 0 atbildēt
Ar likumu aizliegt likt mīnusu kaut kam tik piezemēti skaistam.
6 0 atbildēt

es  te   mēģinu  saprast    "virpuļmedicīnas "   izklāstu    un vnk     šausminos   par     to    kā    t.s  "praktiķi"  to skaidro  (  tie ir vnk  "tumsonīgi" ) -     gan  no  fizikas, gan  biologijas gan  elektirskā    viedokļa  .....    magnētisms  te vispār  netiek pieminēts  -       un par      jēdzienu " implozija' vnk ierēkt gribas  -      galīgi  nevietā   (  bedre līknē uz osciļa  emotion     https://www.youtube.com/watch?v=x01nylXdUw4

 Maksimāli  vienkāršojot   no  elekrto dinamikas  viedokļa    šāds  plakans tinums  ideālā gadījumā    elektrisko  lauku   spēka  (EDS) līnijas noslēdz   uz sevi   (  video bij redzams kā   lauka intensitātes  mērītājs  V/m    rāda  tuvu nullei -  elektriskais lauks kā "spēka lauks"  sevi nerāda emotion--   bet    perpendikulāri   šai  "elektriskajai plaknei    relatīvi lēni  ( 300 kHz sinuss  ir  ļoti lēni   un gludi )    pulsē  un summējas     magnētiskās  indukcijas  "spilvens"  (  ampēru   enerģetiskais analogs"  ( Maksvela vienādojumi  emotion    (  šīs te  militeslas  "potenciāla lauka"   ir simboliskas   (  nekas ļauns nenotiktu līdz  pat   20-30 teslām)  

rezultātā  notiek  ļoti  ļoti  ļoti  vāja  un maiga  "masāža"  ar  magnētisko lauku ...    kā ar  dūnu  spilvenu --- bioloģiski tas ir ļoti veselīgi  -  tieši dēļ vājā kairinājuma  t.s "novokaqīna  blokādes"   visdrausmīgākos  hemorāģiskos   iekaisumus  savalda "izārstē"

Un te ir  neliela lekcija  kura vairāk vai mazāk universāli  skaidro  MIJIEDARBĪBU    un   Ņūtona LIKUMUS   --   fundamentālus principus     -        par t.s  "smalkās struktūras konstanti"  zināja  fiziķi jau  WW1 laikā   --  

šai lekcijā   daudzmaz kvalificeti  apraksta  kā   lēna un maiga iedarbība     spēj pat  atomu sagraut 

NE maz   NEMĒĢINU  NOLIEGT  KA  STRĀDĀ   --   TIKAI  TAS KĀ UN KAPĒC STRĀDĀ   IR  KRIETNI CITĀDI    jāskaidro 

5 0 atbildēt

Par plikumiem man vairaak sajeegas emotion

4 0 atbildēt
MJ avatarsMJ
Respect brother!!!emotion
3 0 atbildēt

Kā var noteikt tos analogus krievu radiodetaļām?

2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

Uzliec foršu mūziku

2 0 atbildēt

Niks atbilst intelekta līmenim....

2 0 atbildēt

Spoku spolētāji!  emotion 

2 0 atbildēt

Es četrus pēdējos rakstus veltīju skaidrošanai kas šī ir par ierīci. Tā ir dziednieciskā ierīce.

0 0 atbildēt

jābūt uzmanīgam ar kkādu lētā gala elektroniku, mož ir iespējams kkādus drošinātājus integrēt, lai pie kkādām tīkla anomālijām atslēdz strāvas padevi emotion

0 0 atbildēt

Pāris simtus miliampēru ???   Tad tas aķis ir ārā metams !  emotion  

0 0 atbildēt

Klau, kur varētu dabūt BD680 vai KT973A tranzistorus? Ebay arī īsti nekā nav. Varbūt mēģināt meklēt latgalītē vai kur citur? 

0 0 atbildēt