local-stats-pixel fb-conv-api

Dvēseles instruments (paša rokām).6

126 2

Saka, ka koklei ir vislīdzīgākais skanējums cilvēka balsij, no zināmajiem mūzikas instrumentiem. Saka arī, ka tas ir "dvēseles instruments", jo skanējums, īpaši seklajām koklēm, nebija tik skaļš, lai spēlētu lieliem pūļiem... Bet kad lietas nonāk līdz spēlēšanai paša priekam- šis instruments ir neaizstājams. Turot to klēpī, katru vinbrāciju var ne tikai dzirdēt, bet pat sajust.. Sajūtas ir vēl labākas, ja esi tajās notīs ielicis savu darbu, pacietību un sviedrus :)



126 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Super! Atceros ka biju sīks, šito trinkšķināju krustmātes darbā kad vien tiku klāt :D protams neko labu nospēlēt nemācēju , bet bija interesanti :D

3 0 atbildēt

Es arī vienā nometnē uztaisīju kokli, tā tiešāmir lieliska sajūta - spēlēt kokli, kurā esi ieguldījis darbu un savas domas. Turklāt dubultlepnums, ka pabeidzu daudz ātrāk (aptuveni dienu). Tā kokle gan nepalika pie manis, bet, kad vien no  tiem bērniem dzirdu, ka manis taisītā kokle ļoti labi skan, tad tā ir brīnišķīga sajūta.

1 0 atbildēt

 Starp citu man datorā ir akordu shēma ar kādiem septiņiem pamata akordiem. Varu atsūtīt.

1 0 atbildēt

K.Jirgens un grupa "Vējam kabatā" ir lieliski,no rīta tāds lādiņš kad viņi spēlē parādās! Austiņas vienmēr tiek izņemtas ārā!

0 0 atbildēt

Malacis! Es šo muzikas instrumentu māku spēlēt! Un tā skaņa ir lieliska!emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt