vajadzēs:
paīru, šķēres un diegu pārējais tava fantāzija :)
4 porcijas
500 ml saldā krējuma
100 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 želatīna plāksnītes
Mērcei
125 g ķiršu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kanēļa standziņa
3 smaržīgie pipari
3 krustnagliņas
Izmērcē želatīna plāksnītes ūdenī. Katliņā liek krējumu, cukuru, kakao pulveri un vaniļas cukuru, uzvāra. Pievieno želatīnu. Salej četros deserta traukos vai veidnītēs. Liek ledusskapī. Katliņā ielej sīrupu, pieber niedru cukuru un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 5 minūtes. Izņem garšvielas. Pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pudiņu pasniedz ar ķiršu mērci.
4 porcijas
500 ml saldā krējuma
100 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 želatīna plāksnītes
Mērcei
125 g ķiršu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kanēļa standziņa
3 smaržīgie pipari
3 krustnagliņas
Izmērcē želatīna plāksnītes ūdenī. Katliņā liek krējumu, cukuru, kakao pulveri un vaniļas cukuru, uzvāra. Pievieno želatīnu. Salej četros deserta traukos vai veidnītēs. Liek ledusskapī. Katliņā ielej sīrupu, pieber niedru cukuru un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 5 minūtes. Izņem garšvielas. Pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pudiņu pasniedz ar ķiršu mērci.
4 porcijas
500 ml saldā krējuma
100 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 želatīna plāksnītes
Mērcei
125 g ķiršu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kanēļa standziņa
3 smaržīgie pipari
3 krustnagliņas
Izmērcē želatīna plāksnītes ūdenī. Katliņā liek krējumu, cukuru, kakao pulveri un vaniļas cukuru, uzvāra. Pievieno želatīnu. Salej četros deserta traukos vai veidnītēs. Liek ledusskapī. Katliņā ielej sīrupu, pieber niedru cukuru un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 5 minūtes. Izņem garšvielas. Pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pudiņu pasniedz ar ķiršu mērci.
4 porcijas
500 ml saldā krējuma
100 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 želatīna plāksnītes
Mērcei
125 g ķiršu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kanēļa standziņa
3 smaržīgie pipari
3 krustnagliņas
Izmērcē želatīna plāksnītes ūdenī. Katliņā liek krējumu, cukuru, kakao pulveri un vaniļas cukuru, uzvāra. Pievieno želatīnu. Salej četros deserta traukos vai veidnītēs. Liek ledusskapī. Katliņā ielej sīrupu, pieber niedru cukuru un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 5 minūtes. Izņem garšvielas. Pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pudiņu pasniedz ar ķiršu mērci.
Šokolādes pudiņš ar ķiršu mērci 4 porcijas
Sastāvdaļas
500 ml saldā krējuma
100 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
25 g kakao pulvera
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
3 želatīna plāksnītes
Mērcei
125 g ķiršu
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
50 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 kanēļa standziņa
3 smaržīgie pipari
Izmērcē želatīna plāksnītes ūdenī. Katliņā liek krējumu, cukuru, kakao pulveri un vaniļas cukuru, uzvāra. Pievieno želatīnu. Salej četros deserta traukos vai veidnītēs. Liek ledusskapī. Katliņā ielej sīrupu, pieber niedru cukuru un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns apm. 5 minūtes. Izņem garšvielas. Pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes. Pudiņu pasniedz ar ķiršu mērci.
3 krustnagliņas