local-stats-pixel fb-conv-api

DIY KIT Spuldze (2)12

136 1

Sveiki, esmu atkal šeit ar savu problemu DIY KIT Spuldzi, savienoju vadus ka Annonymous teica.

Arī yono

saka- neviens nepiedzimst ka profesors :), tā diemžēl ir.

Gribu jums paprasīt dažus jautājumus:

1. Veikali Rīgā, kur kautko tādus var iegādāties, (lodāmurus utt) 2. Labu lodāmuru, cik tur W jabūt, vai uz kā jaskatās vairāk, cik tāds maksa +-. ( pats saprotu, ka ar lēto nesanāk nekā laba, jaunā alva kūst ka sūda plastalīns, gals resns :(. 3. Alva, kads ir labs mm un sajaukums. '( 'Šobrīd es izmantoju - 1mm kas priekš šādas mazām shēmam ir pa daudz , bet kūst labi, un tikko atnākušias no ķīnas - 63% Sn ( alvas ) un 37%pb ( svina ) , kas arī kūst ka vecs sūdīgs plastalīns, un 1.2% nezinu kas, neka nav rakstits. :( 3mm biezums.. Būtu pateicīgs ja ieteiktu ar labu sajaukumu % un biezumu priekš mazām shēmam.

Šobrīd gribu paprasīt kas tagad pa vainu, man nestrādā :(

136 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

nu vecīt.... laikam tu neko neesi sapratis.... piedod, bet vairāk neko sliktu par tevi nepateikšu.... mācies no kļūdām un mācies lasīt VISUS komentārus... tev jau iepriekš tika rakstīts, ka kondensātors ir nepareizā polaritātē ielodēts un diožu tiltam arī divi vidējie taisngriži ir otrādi plus izskatās, ka tev arī neztrādās tas viss vairs jo kondensators izskatās uzpūties - pagalam. respektīvi runāšu kā ar mazu bērnu: to lielu melno muciņai līdzīgo verķīti apgriez otrādāk - viņam pa vienu sānu ir gaiša līnija ar "mīnuss" zīmi, to liec tur kur uz plates rakstīts "mīnuss", tālāk tās četras mazās melnās muciņas kurām katrai viens gals ir balts (nu labi gaišs) divām vidējām ir jābūt otrādāk... un AC liec kā gribi jo tāir maiņstrāva... nezinu, ja tu vēl tagad nesaprati tad es nezinu kā tev to savādāk paskaidrot...

8 0 atbildēt

Nu nestāsti, ka mācies elektroniku...

2 0 atbildēt

Par lodāmuru runājot. Pēc divu 40W brīnumu izbeigšanās iepirku Salvatā mazu lodēšanas stacijiņu. Funkciju pilda daudz labāk par galīgiem lētučiem no Depo.

0 0 atbildēt

Lodāmurus vari meklēt Lemonā, Salvatā, Argusā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

https://lh5.googleusercontent.com/-ACndZS4v7Vo/VHwB0MmhzoI/AAAAAAAABew/0ipsLwobUR4/w958-h617-no/ddd.jpg

 

Lūk 3 vietās ir kļūdas,kas tev ir jāizlabo! Kad tas ir izdarīts, ar testeri (ja tāda nav, tad noteikti nopērc - bez tā nu nekādi neiztiksi) pārliecinies, ka izejā - tas ir tur, kur uz plates rakstīts LED + -, ir  aptuveni 220 V līdzsprieguma. Ja tas tā ir, tad var slēgt klāt LED paneli. Ja tur viss ir pareizi salodēts (visiem LEDiem ir ievērota pareizā polaritāte) , visam būtu jāstrādā. Un kādēļ tu sūti visādas noname lodalvas no diesvienzinkā, ja mierīgi vari aizstaigāt līdz Argusam vai Lemonai (kas nu tev tuvāk sanāk), un nopirkt normālu lodalvu un lodēšanas pastu. Un te jau KazarmsXD pareizi ieminējās - ir vērts investēt normālā lodēšanas stacijā. Ar to ir daudz vieglāk un patīkamāk strādāt.

0 1 atbildēt